Benvolgut alumnat,

Com molt bé sabeu i després de la signatura del Reial decret 463/2020, pel qual es declarava l’estat d’alarma pel COVID-19 a tot l’Estat espanyol, tot el sistema educatiu de Catalunya en ple s’ha vist amb l’obligació de suspendre les classes i activitats presencials en tots els seus diferents àmbits educatius, des del passat 13 de març.

Aquesta mesura s’ha pres per rebaixar el ritme de contagi pel COVID-19 (Coronavirus), i permetre així que la xarxa de salut pugui gestionar millor la demanda de tractaments i evitar, així, el desbordament de tot el sistema sanitari.

Per tant, ens trobem davant d’una situació nova i excepcional. Aquesta mesura ha afectat també els teatres, cinemes, activitats esportives i de reunió I; probablement, encara afectarà en altres àmbits de la societat en els pròxims dies. La situació extraordinària demana de tots nosaltres molta paciència i capacitat per quedar-nos a casa.

En principi, la durada de l’estat d’alarma previst en el Reial decret establia una durada tant sols de 2 setmanes. La realitat, però, ens diu que amb molta probabilitat, es perllongarà unes setmanes més. Restem, doncs, a l’espera de notificacions oficials dels governs per seguir informant-vos.

CLASSES ONLINE (EN LÍNIA) EN TEMPS DE CONFINAMENT

Malgrat tot i precisament per això, des de la Direcció del centre ens agradaria que la interrupció de les classes “presencials” no fos la interrupció del vostre procés d’aprenentatge ni de la vostra maduració artística.

En aquests moments, la totalitat del professorat del centre treballa per adaptar els seus temaris a plataformes online. I la docència s’impartirà a Eòlia per via telemàtica fins que el govern decreti que ja es pot tornar al mode presencial que ens és propi. Per tant, us demanem que seguiu amb especial atenció les indicacions que anireu rebent del professorat en els propers dies, per adaptar-nos tots junts de manera ràpida i efectiva a la nova situació.

Esperem que sapigueu com treure el màxim profit d’aquests dies ‘diferents’ que ens han sobrevingut. A veure si, entre tots, som capaços de convertir aquesta dificultat en un repte i, per tant, en una oportunitat.

La Direcció d’Eòlia.