El 19 de desembre de 2017 es va inagurar la CÀTEDRA JOAN BROSSA dins del panorama d’activitats de La Seca Espai Brossa. Per poder permetre la investigació, l’anàlisi crític, l’exploració acadèmica, el recolzament als estudis existents i l’estímul a l’aprofundiment en l’obra de Brossa i el seu univers.

La primera de les activitats dissenyades dins la nova Càtedra Brossa són aquestes lectures dramatitzades. La Seca Espai Brossa proposa una lectura dramatitzada, un dimarts cada mes a la Sala Joan Brossa, amb gratuïtat i oberta a tota la ciutadania.

Molt contents que els alumnes d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic formin part de les lectures dramatitzades del projecte Càtedra Joan Brossa a La Seca Espai Brossa. 

Dimarts 30 de gener a les 20h CAVALL DE FONS dirigida per Francesc Sabater i interpretada per Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet.

Tres vellets al front del taulell d’una botiga, que viuen en una barriada obrera dels suburbis de la Barcelona del 1960. Una botiga d’enquadernadors de llibres. Hi ha molts, molts llibres damunt el taulell.

 


Dimarts 20 de febrer a les 20h  AQUÍ AL BOSC dirigida per Jordi Casado amb Enric Boada, Neus Soler, Paula Segura i Ariadna Camps.

Una de les mirades més profundes de Joan Brossa sobre l’amor i la vida. Un llenguatge poètic i alhora quotidià. Dos vellets, vella i vell, una noia i un mare.


Dimarts 20 de Març de 2018 a les 20h

Ahmosis I, Amenofis IV, Tutenkhamon

direcció de Francesc Sabater amb Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet

Tres homes asseguts a terra discuteixen a l’entorn del nord i del sud i sobre el firmament, especialment la lluna.

El Bell Lloc

direcció de Francesc Sabater amb Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet

Surrealisme pur. El taulell d’una botiga de robes de colors. La venedora atén una parella jove.

Missal de Caragat 

direcció de Francesc Sabater amb Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet

Una mena de cerimònia laica. La lluna, el sol, el mar i les profunditats de la mar.

29357060_1678278822195392_4562719824441342423_n