Cada any, els alumnes de 4t d’ESAD de l’escola Superior d’art dramàtic d’Eòlia, presenten al Teatre Eòlia les Audicions. És un petit muntatge on cada futur graduat es mostra individualment davant d’un públic amb l’objectiu de promocionar-se.

Enguany, tenim dues audicions. Per l’especialitat de Teatre Musical hem pogut comptar amb David Pintó, Mariona Castillo i Joey Bates en la direcció i es podrà veure els dies 30, 31 i 1 a les 20:30 h al Teatre Eòlia.

En l’especialitat de cinema i TV hem pogut comptar amb Israel Solà en la direcció i en la dramatúrgia i podeu veure el treball els dies 3, 4 i 5 de febrer (divendres i dissabte a les 20:30 h, diumenge a les 18 h).

Per reservar l’entrada heu d’enviar un mail a teatre.eolia@gmail.com

Entrada general: 10€ / Alumnes: 5 €

4rt ESAD interpretació especialitat teatre musical

David Pintó: direcció i dramatúrgia

Joey Bates: direcció musical
Mariona Castillo:coach vocal

 Neix a Terrassa l’any 1993. Estudia interpretació especialitat musical a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia (ESAD). Realitza estudis de piano a ADUS i Conservatori Musical de Terrassa. Actualment també estudia cant líric amb la soprano Anna Feu. Ha treballat en els següents espectacles: Nit de Musicals (2015) al Teatre Grec Musical Mamma Mia (2011) al Teatre Alegria . Ha participat a la 3a edició d’Oh Happy Day de TV3 amb el grup vocal VeusComSi.

Neix a Barcelona l’any 1995. Es forma en llenguatge musical i violí a Diaula, a l’EMM Eixample i al Conservatori de Badalona. Actualment estudia dansa clàssica a Company&Company. Ha treballat als següents espectacles: Mariona Castillo: Nine. Les Dones de Guido Contini (2016) al Teatre Eòlia, el musical Mar i Cel (2015) de Dagoll Dagom, la sarsuela Cançó d’amor i de guerra (2014) al Teatre Victòria i el musical El violinista a la teulada (2012) al Teatre Poliorama. Participa a la segona edició del programa Oh Happy Day (2014) de TV3 amb Cantabile

Neix a Barcelona l’any 1993. Comença els seus estudis de teatre musical a Eòlia l’any 2013. L’any 2011 és premiat al 16è Festival Internacional de Candelària (Tenerife) i successivament prepara el seu primer disc que llença l’estiu de 2012, on durà a terme una gira per diferents ciutats espanyoles, alhora que ho combina treballant en diferents orquestres. Ha participat a l’espectacle Nit de musicals: Una nit a Broadway (2015) al Teatre Grec. Ha participat a la segona edició del programa La Voz (2013) de Telecinco.

[/fusion_builder_column_inner]

Titulada en Realització d’audiovisuals i espectacles i amb formació musical (piano) i de dansa (clàssic i contemporani). L’estiu del 2013 forma part del repartiment de la Web Sèrie “La Caida de Apolo” per la qual és guardonada amb dos premis a millor actriu en la 26ª edició del Festival de Cinema de Girona (2014) i al II Carballo Interplay a Galícia (2015). Recentment ha treballat com a protagonista en el curtmetratge “Casa es Donde”, i al quart capítol de la sèrie “5 minuts tard” per a BTV, ambdós encara en postproducció. Actualment participa com a co-directora musical i actriu en el muntatge de “Segueix el Teu Cor”, una obra musical.

Actriu formada en música al CMMB (piano) i amb bases de dansa clàssica. S’inicia en el món de l’espectacle com a integrant de les corals del Palau de la Música i, més endavant com a cantant solista en el musical “L’Orquestra dels animals” a l’Auditori de Sant Cugat. Ha participat en diferents curtmetratges com “5 minutos” produït per Vieworks i, ha treballat com actriu a “In Memoriam” i “Bellesa, bellesa. Un cabaret deformat.”, produccions de la companyia teatral Fac-òF, de la qual n’és membre i amb la que es troba en procés de creació de la seva tercera producció.

Titulada amb el Grau professional de violí al CMMB. Actualment està estudiant piano i violí Jazz al Taller de Músics. Ha participat com actriu i músic en diversos projectes teatrals com “A pendre pel sac” (castell de la Geltrú, 2014), “La casa de Bernarda Alba” (Porta4, 2015) o “As you like it” (University of Illinois a Chicago, 2015). L’any passat va ser premiada amb el 2° premi del Festival Increscènic per “Normàlgia”, la seva Solo Performance de creació propia. Actualment compagina les gires de “La Música de les Paraules” on toca el violí i el piano compartint escenari amb Montserrat Carulla i de “Llum” on participa com a violinista del cor Veuscomsí.

4rt ESAD interpretació especialitat cinema i TV

Israel Solà: direcció i dramatúrgia

Aquest any finalitza el 4t i últim curs d’ESAD (Escola Superior d’Art Dramàtic). Formació en jazz i patinatge sobre patins de línia. Ha participat en diversos curts de l’escola de cinema ESCAC. Amb la companyia Amazones, formada per tres joves actrius, estan treballant amb la peça teatral Voyeurs. Actualment, és integrant de la companyia Papelera emocional, amb el muntatge teatral Narb.

Cursant l’últim any d’Escola Superior d’Art Dramàtic a Eòlia. Integrant de la companyia Papelera Emocional com actriu i ajudant de direcció, actualment representant l’obra Narb. Ha col·laborat amb  El Conde de Torrefiel formant part de la residència artística amb l’espectacle Guerrilla, estrenat al Kunstenfestivaldesarts, Brussel·les. Protagonista principal del curtmetratge The White Room nominada al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2016. També ha participat en diversos curtmetratges com Anna, Somnia, Serrendipity per l’ESCAC i altres petites productores.

Actualment està finalitzant el grau en Art Dramàtic a l’escola Eòlia de Barcelona. S’ha format com a ballarina de dansa contemporània en diverses escoles, entre elles d’estaca el conservatori de l’ Institut del Teatre de Barcelona. Ha col•laborat amb la companyia El Conde de Torrefiel amb l’obra “Guerrilla”, en pel Kunstenfestivaldesarts de Brussel•les. Ha participat en el videoclip “Sabotatge” del grup musical Manel, dirigit per Sergi Pérez. Actualment és membre de la companyia “Papelera Emocional” i forma part del projecte artístic “Katakana”, creat i dirigit per Pol Jiménez.

S’ha format a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia en l’especialització actoral de teatre i cinema. Ha cursat els estudis teatrals a l’Aula de Teatre de Mataró. Ha treballat en diverses companyies i productores com Antigua i Barbuda, Fènix Teatre i Escena 0. Domina el nivell bàsic de ballet, dansa contemporània, hípica i nivell alt de patinatge artístic sobre rodes.

Urgellenca estudiant d’últim curs a Eòlia, formada en cant i Burlesque a Exit (Escola d’Arts Escèniques), Segueix formant-se en j dansa Jazz, contemporani, ballet i Hip Hop/Comercial a Som-hi dansa i amb balls d’estils diversos com la salsa. Monitora de Zumba en el seu temps lliure. Ha fet classes de violí i cant durant 10 anys a l’Escola Oficial de Musica de la Seu d’Urgell. També toca el piano i la guitarra de forma autodidàctica. Com a actriu a treballat en diferents curtmetratges amb Cerdanya Film Comission, ESCAC, Eòlia i ha realitzat un curs amb Globomedia a Madrid.

Cursant actualment 4rt curs a l’Eòlia, Escola Superior d’art dramàtic. Ha participat a l’obra de teatre musical “Rosa Leveroni” a càrrec de la UNESCO de Girona”. Col·laboració en l’espectacle M.U.R.S de la Fura dels Baus. Ha cursat Still voice trainning. Cantant professional en grup de música del Baix Empordà i col·laboració en curtmetratges en mans de l’Escac, la UB i la Universitat de periodisme de Girona. Actualment treballa amb la companyia Amazones treballant en el projecte “voyeurs”.

Actor, director i dramaturg. Aquest any finalitza els seus estudis d’interpretació a Eòlia. Entre els seus últims treballs com intèrpret “Voronia” de Cia La Veronal (Premi Butaca 2016) i “Guerrilla” de Cia El Comte de Torrefiel. Actualment director i autor de “NARB” en Cia Paperera Emocional. Experiència com a cantant i autor de la signatura d’il•lustració Billy Bolo.

Nascuda al 1995, esta finalitzant el quart curs de grau superior en Art Dramàtic a Eòlia. Ha cursat el batxillerat en Arts Escèniques a l’escola Pia, realitzant diverses classes al Memory, escola de teatre musical. Formada en dansa clàssica, contemporània, jazz i hip-hop al centre de dansa “d’Art”. Estudis en solfeig i cant coral a l’escola municipal de música Josep Carbó. Ha format part de l’obra “Mama”, dirigida per Sarah Lena i Laura Rossich, a la temporada 2016 en teatre emergent al teatre Eòlia; com també, a col•laborat amb la companyia la fura dels baus en l’obra “M.U.R.S”. .

Actriu. Està finalitzant els estudis d’interpretació a Eòlia. A treballat en diversos espots publicitaris. També ha treballat en el llargmetratge “Hombres en llamas” una producció de Black Mamba Films. També ha col•laborat amb l’escola Ites Imatge i so. Actualment està realitzant un curt per l’escola Catalonia Film School.