L’actuació de Roger Berruezo, ahir a la nit, va tancar #MondayMonday, el cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals iniciat aquesta temporada al Teatre Eòlia. La proposta ha resultat sent un gran èxit, amb totes les entrades exhaurides i alguna que una altra pròrroga!

mone-teruel-teatre-eolia-2L’artista que va inaugurar el cicle va ser Mone Teruel i la van acompanyar a l’escenari Núria González i Sílvia Sonet, totes dues alumnes del 4t curs d’interpretació (menció teatre musical) d’ESAD.

La segona convidada, Mariona Castillo, ens va presentar un espectacle brillant, inspirat amb els temes del musical Nine i al seu costat van cantar Jone Arteagoitia, Núria Fernández i Berta Bahr.

Amb Roger Berruezo, que, a petició del públic, finalment va haver de oferi dos concerts més del programat inicialment, va tornar a sortir a l’escenari Jone Arteagoitia.

Moltes gràcies a tots els que vau participar en el cicle! Tenint en compte la bona acollida per part del públic, sense dubte, la temporada vinent tornarem a sentir molts més musicals al Teatre Eòlia!

Us deixem amb aquesta crónica dedicada al cicle MondayMonday publicada por el blog Brodway in Spain

concert-mariona-castillo

roger-berruezo-3