Si voleu informar-vos sobre els Estudis Superiors d’Art Dramàtic, tant en les especialitats d’Interpretació com en Direcció Escènica i Dramatúrgia, us convidem a assistir en la jornada informativa que oferirem el: 

Pendent nova data (abril 2019)

Programa de la Jornada
  • 16.30h – 17h · Acollida i visita d’espais
  • 17h – 19h · Tallers d’interpretació i/o cant de lliure assistència
  • 18h – 19h · Conversa amb professorat i estudiants de Direcció Escènica i Dramatúrgia
  • 19.15h · Xerrada informativa sobre els Estudis Superiors (accés, matrícula i beques)
Si vols venir confirma la teva assistència a eolia@eolia.cat i adjunta aquest formulari omplert. Places limitades.

 grau universitari a3

 

Eòlia ESAD imparteix ensenyaments artístics superiors en Art Dramàtic, en les especialitats d’Interpretació (mencions de Musical i de Cinema i TV) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb titulació oficial reconeguda equivalent a Grau Universitari, amb l’autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Apostem per una dinàmica de formació eminentment pràctica basada en la sinèrgia entre especialitats on es potencien els treballs conjunts entre estudiants a fi i efecte de desenvolupar-ne plenament la seva creativitat i personalitat des del primer dia i al llarg dels 4 anys que duren els estudis.

home-esad-proves

Curs de preparació per a la prova d’accés al Títol Superior en Art Dramàtic especialitat d’Interpretació. Del 25 de maig al 16 de juny de 2018 (4 caps de setmana).