Si voleu informar-vos sobre els Estudis Superiors d’Art Dramàtic, tant en les especialitats d’Interpretació com en Direcció Escènica i Dramatúrgia, us convidem a assistir en la jornada informativa que oferirem el divendres 19 de maig.

Imprescindible confirmar assistència a eolia@eolia.cat indicant nom i cognom, edat i telèfon de contacte.

Programa de la Jornada

Oferta de classes:

17h – 19h Classe d’interpretació

17h – 19h Una hora de classe d’interpretació i una hora de classe de cant (tècnica Estill Voice Craft)

17h – 19h Sessió pràctica de direcció d’actors

Altres activitats:

16.30h – 19h Visites guiades pels espais i aules del centre.

19h – 20h Xerrada sobre l’accés i beques (ambdues especialitats).

 

Eòlia ESAD imparteix ensenyaments artístics superiors en Art Dramàtic, en les especialitats d’Interpretació (mencions de Musical i de Cinema i TV) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb titulació oficial reconeguda equivalent a Grau Universitari, amb l’autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Apostem per una dinàmica de formació eminentment pràctica basada en la sinèrgia entre especialitats on es potencien els treballs conjunts entre estudiants a fi i efecte de desenvolupar-ne plenament la seva creativitat i personalitat des del primer dia i al llarg dels 4 anys que duren els estudis.

home-esad-proves

Curs de preparació per a la prova d’accés al Títol Superior en Art Dramàtic especialitat d’Interpretació. Del 19 de maig a l’10 de juny (4 caps de setmana).