Descripció del projecte

“El poder”, una proposta de teatre físic i d’objectes ha estat la guanyadora de la setena edició del Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre 2019.

A través de titelles, “El poder” parlarà de la violència i l’abús infantil amb la intenció de generar un discurs nou, allunyat de la víctima i centrat en la societat. Les actrius treballaran la dualitat “dona/objecte”, “dona agredida/agressora”, convertint-se tant en la persona agredida com en l’adult que rep el relat i reacciona agredint.

El col·lectiu Nins el formen la directora i dramaturga del muntatge, Queralt Riera, l’actriu i membre de la companyia Les Antonietes Anabel Castan, i la graduada en Interpretació Gestual de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Laura Calvet. Completen l’equip els graduats de l’ESAD Momo Fabré, Carlos Gallardo, Jordi Rovira i el professor de música de l’Institut del Teatre Joan Alavedra.

Més info a la pàgina de l’Institut del Teatre: www.institutdelteatre.cat-el-collectiu-nins-guanya-el-premi-adria-gual-2019-amb-el-poder