Descripció del projecte

La companyia El Borrego formada per exalumnes d’interpretació d’Eòlia al Teatre Maldà amb l’obra “Ballar (és l’únic que) ens salvarà”.

Del 17 de novembre al 12 de desembre de 2021

No sé quan vam començar a ballar. Suposo que al principi de tot, quan encara els nostres primers ancestres no eren ni el que coneixem avui. Ballàvem abans o després de pintar les coves, ballàvem per celebrar les collites, ballàvem per acomiadar els qui estimàvem. Ballar. No existeix cap altra resposta. Aquesta obra no és cap obra. El començament és el seu final i el final, ja ho veureu, és el seu principi. Com un joc. Però si necessitéssim la convenció de la primera rèplica, diríem que l’acció comença quan Armstrong col·loca el primer peu a la lluna, el 20 de juliol de 1969. Enmig de la generació baby boom (els pares dels nostres intèrprets). I transcorre pel nostre país saltant les lleis del temps i de l’espai fins aquí i fins avui.
Marc Artigau i Queralt

Direcció: Marc Artigau i Aleix Fauró
Dramatúrgia: Marc Artigau
Intèrprets: Júlia Barragán, Alexandre Fons, Óscar Giménez, Andrea Lizarte, Ingrid Machuca, Mariona Margarit, Júlia Morella, Pol de la Rosa, Valentina Scapusio
Coreografia: Marta Tomasa
Ajudant de direcció: Elna Roca
Disseny de llums: Anna Espunya

Més informació a elmalda.cat/ballar-es-lunic-que-ens-salvara