Descripció del projecte

Khâlid. L’heroi cosmològic.

Del 29 de juny al 2 de juliol 2017

Dramatúrgia i direcció: Helena Gràcia
Intèrprets: Aina Balasch i Adriana de Montserrat
Música: Helena Gràcia
Producció: Aina Juanet
Asessor de moviment: Pol Jiménez
Il·luminació: Conchita Pons
Disseny gràfic: Anna Gràcia

 

SINOPSI

Siria, 2017. En una ciutat de cendra on ha caigut la lluna, Khâlid, de 5 anys, lluita i es baralla per no perdre la innocència. Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació capaç de transportar-te direcció la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible. Allà on pots volar. L’heroi cosmològic pilota per l’espai, però l’espai no fa soroll, només a les pel·lícules.

Una coproducció  de  Logo-eolia-nou

Amb la col·laboració de  Logos FS 20 anys

Helena Gràcia: Dramaturga, directora i compositora formada a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia i a l’escola municipal de música de Sant Fost amb Rita Sagarra i Ignasi Caño. Ha estudiat interpretació al Col·legi del Teatre de Barcelona. Formada també en comunicació i màrqueting digital, especialment vinculat en el sector de les arts escèniques.

Actualment està treballant en els projectes Khâlid, l’heroi cosmològic com a autora, directora i compositora; El Cid de LaVucal (La Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona), com a ajudant de direcció, La Trampa (productora), de la que n’és cofundadora.

Ho combina treballant al departament de comunicació del Teatre Eòlia.

Al 2014 Va dirigir l’espectacle La Pluja, de la que n’era autora i el 2015 va escriure l’espectacle benèfic Happy Vein que va ser representant al Teatre Poliorama, i produït per l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.