Descripció del projecte

Grinder el Musical, cia Retorcia, interpretada per els exalumnes Joan Vall, Óscar Domínguez i Irene Hernández (actual professora). Serena Altair exalumna de dramatúrgia es autora amb el Davo Marín. La Direcció es de Davo Marín, actual professor de l’escola.

Grinder, el musical passa avui. O un diumenge a la tarda. O al matí. O fins i tot ahir. És igual.

Connecta’t i ja els tens a l’abast de la punta dels teus dits. Són cinc nois sota els pseudònims de CULO_TRAGON, EMPOTRADOR, GYMxGYM, BUSCO-NOVIO i DISCRETO. Cadascun d’ells amb els seus fetitxes, els seus desitjos i els seus secrets. Però tots tenen alguna cosa en comú: ho volen tot i ho volen ja.

MISS GRINDER serà la deessa, la mestressa i també l’esclava del públic. Ella et mostrarà sense embuts què fan aquests nois quan ningú els veu.

Un professor d’universitat a la recerca de biberons. Un adolescent amant de El color púrpura. Un analfabet amb 0% de greix corporal. Un italià amb un penis problema molt gran. I un DJ que, punxant en directe, recordarà el dia d’avui per a la resta de la seva vida.

Grinder, el musical promet una nit de sexe, de diversió sense tabús, de plaer i dolor, una trobada virtual i real amb tots aquells que critiquen, utilitzen, amaguen, i fins i tot desconeixen…