Descripció del projecte

Els exalumnes del Planter Albert Salazar i Lluís Català a la nova sèrie de TV3 “Bojos per Molière”. I la professora d’Eòlia Sandra Monclús.

“Bojos per Molière” transcorre en la Barcelona postolímpica, entre el setembre de 1997 i el juny de 1998, a l’Institut del Teatre de Barcelona. És la història d’un grup d’alumnes de primer curs d’art dramàtic, d’entre 18 i 25 anys, plens d’il·lusions, amb ganes de menjar-se el món i amb una cosa en comú: la passió pel teatre.

Volen cantar, actuar, ballar, dirigir i triomfar. Les seves famílies els han advertit que no trobaran feina, que tot depèn dels contactes, que només arriben a dalt els que tenen sort. Però tot això importa ben poc a la Kàtia, el Ferran, l’Eloi, el Rem, la Júlia i el Víctor. Ells formen part de l’ultima generació de joves del final del segle XX i estan ansiosos per trepitjar els escenaris, els ha entrat a les venes el verí del teatre, estan… bojos per Molière.

Creada i dirigida per Héctor Lozano, està protagonitzada per Albert Salazar, Elisabet Casanovas, Ferran Rull, Alejandro Bordanove, Martina Roura i Marc Balaguer, amb la col·laboració especial de Pere Arquillué i Jordi Martínez.

Més informació a www.ccma.cat/tv3/bojos-per-moliere