Descripció del projecte

Dèjá Vu és el Treball de Final de Grau de les alumnes d’interpretació d’ESAD, que englobat dins d’Eòlia Escena Emergent es va estrenar aquest maig al Teatre Eòlia. Dramatúrgia i direcció de Martí Torras Mayneris, amb Cia. The Marushkas. Del 11 al 14 de maig.

En un racó d’un país de memòria despistada, hi malviu una dona confinada en els seus records. Mentre espera l’arribada d’un nadó del que mai es va poder acomiadar, reviu eternament alguns dels episodis més dramàtics de la seva vida, acompanyada d’algunes de les seves pors, que amb el pas dels anys, ha convertit en membres de la seva família imaginària.

Onze germanes segrestades en un dol mental que no té fi: dictadura, esclavatge, morts, funerals, invasions escandinaves i altres plagues bíbliques. Només una criatura, la Bruna, té la clau per enderrocar aquest espai mental, però, mentre no arriba del seu forçat exili, la seva Mare reimagina la seva vida a ritme de fanfàrries balcàniques. Res funciona al seu cap des d’aquell abandó. Un exercici personal d’escriptura espontània de com de poderosament absurda pot ser la ment i com de tragicòmica pot ser la vida, segons les decisions que una mare va haver de fer a contracor, el dia que va néixer l’autor.

Interpretació: Georgina AragallMònica BalsellsAlmudena CajalRuth CardonaJúlia CostaCarla GriñóHelena MartínezIrene MurosJudit ReverteLidia Robla i Lu Sánchez

Ajudantia de direcció: Mario Rebugent i Júlia Masnou

Més informació a teatreolia.cat/deja-vu/

Imatges @rubo_camera i @mwfotografia