Descripció del projecte

Albert Salazar, alumne d’Eòlia, és un dels protagonistes de la telenovel·la de TV3, “La Riera”. Rafa Delacroix exalumne d’Interpretació, va sortir a la Riera amb el personatge de Nicolau.

La Riera és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble fictici de la costa del Maresme que es diu Sant Climent, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà del poble. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.

Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals. Tot i que haurà altres personatges potens com la Lídia, la família Flaquer i els treballadors de la fonda. La història segueix el punt de vista de cada personatge, no com una sèrie coral sinó com a vides creuades. Fet que permet que les trames no es dispersin i els personatges siguin més complexos.