El 2012, un cop aprovada la polèmica llei antitaurina que prohibia les curses de braus a Catalunya, sorgeix la idea de convertir la Plaça Monumental de Barcelona en un nou equipament per al Teatre Nacional de Catalunya. La presentació d’aquest avantprojecte se celebra en petit comité amb alguns prohoms del món cultural barceloní. L’endemà, no obstant, ja no se’n sap res més, i per alguna estranya raó el projecte queda enterrat i silenciat.

Deu anys més tard, una jove companyia de teatre decideix aclarir en un nou espectacle què va passar en aquell acte, fent una reconstrucció dels fets i traient a la llum el gran escàndol que va suposar la festa de presentació del projecte cultural a La Monumental.

Del 7 de juny al 13 de juliol
Dimarts, dimecres i dijous a les 21h

Reserva la teva entrada a teatregaudibarcelona.com/la-monumental/

I alumnes d’Eòlia podeu fer reservar també a Escena 25 www.escena25.cat/monumental

Autor i director: Martí Torras i Mayneris Col·laboració en la dramatúrgia: Paco Mir Intèrprets: Alba Castellví, Patrick Gannon, Rubén Lunares, Natàlia Mas, Marta Penya, Cristina Prats, i Guillermo Vernal Companyia: Cia. Chicuelina Ajudantia de direcció: Imai Adalid i Mario Rebugent Escenografia: Anna Tantull Coreografia: Aina Torné Il·luminació: Anna Espunya Vestuari: Ana Sabina Producció executiva: Júlia Faneca i Cia Chicuelina Audiovisuals: Madeleine Thomas Espai sonor: Imai Adalid Agraïments: Josep Galindo, Toni Puntí, Núria Llausí, Nau Ivanow i Rafató Teatre Producció: Eòlia i+D

Una producció d’Eòlia i+D
Eòlia Escena Emergent 2022

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept