En un futur distòpic, la societat ha estat organitzada al voltant del concepte de segregació gonadal. Ja no importen els gèneres, ni tan sols com se sentin al respecte, senzillament se’ls separa en funció dels seus òrgans reproductors.

Què va passar perquè arribessin a aquesta decisió com a societat no ho sabem, però pel que sembla tothom va estar d’acord en adoptar el nou model. Així, els homes viuen en una illa paradisíaca, custodiats per funcionàries que s’ocupen del seu benestar i les dones viuen a la península i no tenen cap mena de contacte amb ells. Els infants, concebuts per fecundació in vitro, també se’ls separa en néixer.

En aquest context, una jove directora de cinema que estava fent un documental sobre la vida de les funcionàries a l’illa, coneixerà a un dels seus habitants i la curiositat i un poderós sentiment d’injustícia la durà a una carrera contrarellotge a la recerca de la llibertat.

Del 25 al 27 de juny del 2021

Dramatúrgia i direcció: Carla Torres
Ajudant de direcció: Sara Sors
Intèrprets: Jennifer Dodrill, Paula Espinal, Georgina Ferran, Mireia Garcia, Júlia Garriga, Sheila Sala, Nerea Sánchez i Martí Olalla

Disseny de llums: Andrés Piza
Espai sonor: Carla Torres
Vestuari i escenografia: Zaida Crespo
Coreografia: Paula Espinal
Gràfics: Jennifer Dodrill

Tècnic: Andrés Piza
Reponsable tècnic del teatre: Anna Espunya
Producció: Júlia Faneca

Una producció d’Eòlia i+D.
Mostra d’Intèrprets Emergents 2021

RESERVA LA TEVA ENTRADA A LA WEB DEL TEATRE EÒLIA: teatreolia.cat/el-primer-hombre-que