El Campus de les Arts organitza el seu primer Congrés Internacional amb el títol INDISCIPLINES, amb el fi d’explorar els territoris híbrids de la recerca artística basada en la pràctica, amb interès per les dinàmiques de l’acadèmia.

El congrés es celebrarà a Barcelona del 28 al 30 de novembre, 2019, les seus del congrés són Universitat de Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya

Amb el títol INDISCIPLINES, es convida a persones investigadores i creadors/es a reflexionar sobre les formes creatives de fer, comprendre i hibridar processos de recerca en diferents àrees temàtiques, més enllà dels tradicionals paradigmes i camps de coneixement compartimentats.

La temàtica del congrés correspon als propòsits de Campus de les Arts, un projecte de col·laboració entre 20 centres d’ensenyament superior artístic a Catalunya de la que Eòlia en forma part, dedicats als camps de la música, el teatre, la dansa, el cine i la creació audiovisual, les arts visuals, el disseny, la moda i la conservació i restauració. Campus de les Arts és una plataforma que té com a un dels seus eixos articuladors la recerca artística i els recursos relacionats, juntament amb la transferència del coneixement.

Més informació:www.campusdelesarts.org

Descarrega el programa en aquest enllaçwww.campusdelesarts.org/programa