Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Preparació a la prova d’accés

El curs consta de diferents sessions de treball per tal de recolzar els aspirants en les futures proves, de la mà de professionals vinculats a l’escola.

Cursos intensius d’estiu 2022

Dramatúrgia, Escriptura, Interpretació, Càmera, Cant, Teatre Musical, Doblatge, Coaching i molt més…

La interpretació orgànica

amb Nelson Valente

Aquest seminari té per objectiu aportar al treball de l’actor/actriu una clau per al descobriment i/o retrobament amb els seus recursos expressius més profunds, aquells que van quedar sota una sèrie de fórmules instal·lades o no van tenir el temps ni l’espai de respirar-se.

Pràctiques de doblatge

amb Montse Miralles i ONDA estudios

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Coaching de moviment, lideratge emocional i gestió del canvi

amb Marco Areddu

  • Recuperant la teva estructura innata
  • Viatge al cos
  • Emocions i cos
  • Laboratori creatiu de moviment
  • Cos, cavalls i llibertat

Masterclass Col·lectives

amb Anna Feu, Akiko Nomoto, Jesús Fernández i Marta Fiol

Opció d’apuntar-se a sessions independents. Es treballarà durant dos dissabtes al mes. Es farà atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.