Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Cursos online de dramatúrgia, direcció escènica i guió cinematogràfic

Els cursos –que tenen com a llengua vehicular el castellà– proposen una visió multidisciplinar de la creació escènica i l’escriptura de guions.

Laboratori creatiu d’interpretació i cos

amb Sonia Espinosa i Marco Areddu

Explorar i experimentar des del cos a través de les eines del llenguatge actoral. Treballarem la interpretació des d’un enfocament corporal.

Recuperant la teva estructura innata. Procés grupal de coaching corporal

amb Marco Areddu

Vols connectar amb el teu cos de forma més autèntica i sincera?

Formació en pedagogia teatral

Aquesta formació pretén dotar al docent, l’actor, o el terapeuta, d’eines de pedagogia teatral per poder incorporar-les a la pràctica professional habitual.

Proposem experimentar el teatre com a camí de desplegament personal.

Estudi de doblatge

Pràctiques de doblatge

amb Montse Miralles i ONDA estudios

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Introducció al moviment i a la interpretació

amb Carmela Poch, David Teixidó, Carla Torres i Marco Areddu

Vols incentivar la teva vocació artística teatral? Si sents que el teatre et crida, però no estàs segur de si vols o pots cursar una formació completa i exhaustiva, posa’t a prova amb nosaltres.

Masterclass Col·lectives

amb Anna Feu, Akiko Nomoto, Jesús Fernández i Marta Fiol

Opció d’apuntar-se a sessions independents. Es treballarà durant dos dissabtes al mes. Es farà atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Masterclass de cant líric 

amb Cynthia Sanner

Mezzosoprano de la Juilliard School, New York. Curs de tècnica vocal i interpretació adreçat a cantants de nivell mig o superior i professors de cant.

Una peça i un concertant

amb Joan Lluís Bozzo

Es treballarà la intel·ligibilitat i l’expressivitat. La música és la lletra. Buscarem el conflicte de la peça i en desenvoluparem la dramatúrgia.

Recuperant la teva estructura innata. Procés individual de coaching corporal

amb Marco Areddu

Alguna cosa t’impedeix avançar cap al teu èxit i la teva realització personal i professional?

Parlar en públic

amb Rosa Galindo i Àlex Mañas

Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.