Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Pràctiques de doblatge

amb Montse Miralles i ONDA estudios

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Recuperant la teva estructura innata. Procés grupal de coaching corporal

amb Marco Areddu

Vols connectar amb el teu cos de forma més autèntica i sincera?

Curs de coaching actoral per a cantants. Una peça i un concertant

amb Joan Lluís Bozzo

Es treballarà la intel·ligibilitat i l’expressivitat. La música és la lletra. Buscarem el conflicte de la peça i en desenvoluparem la dramatúrgia.

Coaching de moviment: Emocions

Amb Marco Areddu

En aquest curs aprendràs a reconèixer, acceptar, gestionar les teves emocions des d’un enfocament corporal.

Cursos intensius d’estiu 2021

Iniciació al teatre, Energia i emocions, Acting davant de càmera, Introducció al doblatge, Stage amb Dagoll Dagom, Teatre en vers, Entrenament actoral Daulte, Direcció escènica, Teatre musical i molts més…

Masterclass Col·lectives

amb Anna Feu, Akiko Nomoto, Jesús Fernández i Marta Fiol

Opció d’apuntar-se a sessions independents. Es treballarà durant dos dissabtes al mes. Es farà atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Formació en pedagogia teatral

Aquesta formació pretén dotar al docent, l’actor, o el terapeuta, d’eines de pedagogia teatral per poder incorporar-les a la pràctica professional habitual.

Proposem experimentar el teatre com a camí de desplegament personal.