Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Estudi de doblatge

Pràctiques de doblatge

amb Montse Miralles i ONDA estudios

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Masterclass Col·lectives

amb Anna Feu, Akiko Nomoto, Jesús Fernández i Marta Fiol

Opció d’apuntar-se a sessions independents. Es treballarà durant dos dissabtes al mes. Es farà atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Formació en pedagogia teatral

Aquesta formació pretén dotar al docent, l’actor, o el terapeuta, d’eines de pedagogia teatral per poder incorporar-les a la pràctica professional habitual. Proposem experimentar el teatre com a camí de desplegament personal.

Laboratori creatiu d’interpretació i cos

amb Sonia Espinosa i Marco Areddu

Explorar i experimentar des del cos a través de les eines del llenguatge actoral. Treballarem la interpretació des d’un enfocament corporal.

Cursos online de dramatúrgia, direcció escènica i guió cinematogràfic

Els cursos –que tenen com a llengua vehicular el castellà– proposen una visió multidisciplinar de la creació escènica i l’escriptura de guions.

Parlar en públic

amb Rosa Galindo i Àlex Mañas

Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.