Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Escenificació i direcció escènica

amb Ferran Madico

Quin és el teu procés alhora de dirigir un espectacle o una posada en escena? Tens una metodologia pròpia o estàs a la recerca de més recursos?

Pràctiques de doblatge

amb Montse Miralles i ONDA estudios

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Parlar en públic

amb Rosa Galindo i Àlex Mañas

Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.

Formació en pedagogia teatral

Aquesta formació pretén dotar al docent, l’actor, o el terapeuta, d’eines de pedagogia teatral per poder incorporar-les a la pràctica professional habitual. Proposem experimentar el teatre com a camí de desplegament personal.

Coaching de moviment: Recuperant la teva estructura innata

amb Marco Areddu

Vols connectar amb el teu cos de forma més autèntica i sincera?

Coaching de moviment: Viatge al cos

Amb Marco Areddu

És un viatge físic, emocional, espiritual al cos. Aprendràs a connectar amb tu de forma més conscient.

Coaching de moviment: Emocions

Amb Marco Areddu

En aquest curs aprendràs a reconèixer, acceptar, gestionar les teves emocions des d’un enfocament corporal.

Laboratori creatiu de moviment

Amb Marco Areddu

Serà un viatge en moviment on aprendràs a ballar els principals ritmes llatins, ball de saló i cançons de musicals.

Masterclass Col·lectives

amb Anna Feu, Akiko Nomoto, Jesús Fernández i Marta Fiol

Opció d’apuntar-se a sessions independents. Es treballarà durant dos dissabtes al mes. Es farà atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Stimme und Bewegung

amb Kurt Widmer

Curs de tècnica vocal i interpretació. El seu mètode està basat en el moviment natural del cos com a resultat de la relació i moviment natural de totes les seves articulacions, aplicat a l’emissió i desenvolupament de la veu i de la interpretació musical.

Masterclass de cant líric

amb Cynthia Sanner

Curs de tècnica vocal i interpretació adreçat a cantants de nivell mig o superior i professors de cant. Cynthia Sanner treballa la veu de manera molt eficaç a partir de l’ús correcte de l’aire, i de manera positiva i alegre, obtenint grandíssims resultats.

Curs de coaching actoral per a cantants

amb Joan Lluís Bozzo

Es treballarà sobre la comprensió del text, la dramatúrgia, el context històric de la creació, el recorregut emocional, el suport tècnic expressiu i les estratègies de recepció de les peces escollides per l’alumne.