Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.

Aplicarem tècniques d’interpretació per treballar diferents aspectes de la comunicació: la por escènica, la naturalitat, els bloqueigs corporals, la manca de musicalitat o ritme, la creativitat i la convicció.

NIVELL 1


Presentacions individuals aplicant tècniques d’interpretació teatral per gestionar l’estrés. Improvisacions col·lectives posant consciència en els conceptes de comunicació no verbal. Exercicis de desinhibició, de relaxació i de gestió del nerviosisme.

Del 6 al 27 de febrer de 2023

Dies 6, 13, 20 i 27 de febrer
4 dilluns de 19.30h a 21.30h
Preu: 135

NIVELL 2


Jocs actorals per integrar i millorar les tècniques conegudes al primer nivell. L’alumne haurà de portar una presentació oral preparada de tres minuts per treballar-la a partir dels conceptes assumits. El taller acabarà amb la posada en escena final de totes les presentacions.

Del 6 al 27 de març de 2023

Dies 6, 13, 20 i 27 de març
4 dilluns de 19.30h a 21.30h
Preu: 135

*OFERTA 2 NIVELLS 240€

Docents

ROSA GALINDO

Actriu i cantant. Ha treballat amb els directors més prestigiosos del panorama teatral català desenvolupant la seva carrera com a intèrpret de teatre musical. Cofundadora i codirectora d’Eòlia i de la Fundació Miranda. Professora associada de Fitzmaurice Voicework©. Interessa i apassionada per la connexió veu-cos-emoció, la connexió amb la natura, la comunicació humana i entre espècies.

.

.

ÀLEX MAÑAS

Autor i director de teatre. Llicenciat en Dret per la UB, realitza el postgrau de direcció d’actors a la URL. Ha sigut professor de comunicació al Col·legi d’Advocats de Barcelona i des de 2006 ho és de metges i professionals relacionats amb la bioquímica per a la Fundació Dr Antoni Esteve. Ha impartit classes de Guió Cinematogràfic a la Facultat de Publicitat i Relacions Públiques de la UPF i ha treballat en seminaris de redacció i presentació d’articles científics a la facultat de Ciències de la Salut de la UPF.