Serveis a l’estudiant

Pàgina inicial/Serveis a l’estudiant
Serveis a l’estudiant2020-10-02T08:29:53+00:00

CARNET D’EÒLIA


Els alumnes d’Eòlia disposen d’un carnet d’alumne de l’escola que els hi permet d’accedir a molts teatres de Barcelona i  teatres de Catalunya amb importants descomptes. Les entrades s’han d’adquirir a les taquilles dels teatres. La llista dels teatres està penjada al tauler de l’escola i la podeu consultar aquí

carnet_alumne - 1

 

ÀREA DE CÀSTING I PROMOCIÓ DE L’ESTUDIANT


Aquest departament té com a objectiu fomentar la promoció dels joves -i no tan joves- talents vinculats a EÒLIA, esdevenint sempre un intermediari sense afany de lucre, ja que entenem l’àrea de càsting com un servei més que l’escola ofereix a l’estudiant.

Aquest objectiu fonamental d’apropar els nostres alumnes al món professional i compartir amb ells la nostra experiència i totes les vies que estan al nostre abast, ha de ser un dels signes distintius d’EÒLIA.
Amb els anys hem anat fent convenis amb productores, directors de càsting, agències, teatres, etc. on  ens han anat demanant actors/actrius, i gràcies al bon resultat, vam decidir formalitzar dita Àrea i fer-la pública,  augmentant, tant, els contactes, com ampliant la nostra borsa d’actors.

Per entrar a la borsa d’actors i actrius, heu d’enviar un email a sergi@eolia.cat (Sergi Martínez, Àrea de càsting i promoció de l’estudiant) amb el següent:

  • 3 fotos (cara, mig cos i cos sencer). Les imatges han de ser en format jpg i que no pesin més de 500kb cadascuna.
  • Curriculum artístic (en el cas dels menors d’edat, les dades de la mare/pare o tutor legal).
  • Videobook si en teniu.

.

 

EÒLIA BIBLIOTECA


Eòlia Biblioteca és un servei que el centre posa a l’abast de la seva comunitat educativa. Conté un fons bibliogràfic de més de 1600 llibres especialitzats en teatre, teatre musical, dramatúrgia i direcció d’actors i llibres tècnics de veu i cos. Aquest es complementa amb un arxiu virtual de llibres digitalitzats els drets d’autor dels quals han passat a domini públic.

Eòlia Partituroteca conté llibrets, partitures (en paper i digitalitzades) de musicals i cançons en català, anglès i alemany. Les partitures digitalitzades es podrán  demanar a la recepció de l’escola i serán lliurades al mateix moment. Les partitures no digitalitzades, es podran demanar a la recepció de l’escola o via mail (biblioteca@eolia.cat) i en el període de 24h estaran a disposició de l’usuari. Aquest servei és d’ús exclusiu de l’alumnat, del professorat i del personal d’administració i serveis del centre.

Condicions i durada del préstec
Les condicions i la durada del préstec de documents varia segons la tipologia d’usuaris:

  • Personal docent: 5 documents durant 30 dies.
  • Estudiants (ESAD i Escola Lliure): 3 documents durant 15 dies.

Horari de préstec
De setembre a juny, de dilluns a divendres: 13.30h – 20.30h, a la recepció de la seu del carrer de Casp, 82 baixos.

Reserves
Es poden sol·licitar reserves de documents a través del correu biblioteca@eolia.cat
Les reserves es guardaran fins a la data que s’indica a l’avís de recollida d’aquestes.

Pròrrogues
El termini de préstec d’un document és renovable sempre i quan un altre usuari no n’hagi fet la sol·licitud de reserva prèviament i, sempre i quan, la petició de pròrroga es faci dins el termini del préstec i no, una vegada exhaurit. La pròrroga del termini de préstec es pot sol·licitar a través del correu a biblioteca@eolia.cat o a la recepció de l’escola (Casp 82).

Incompliment de la normativa
Els documents no retornats dins el termini es reclamen als usuaris per correu electrònic a partir de les dades personals que disposa l’escola. És responsabilitat dels usuaris mantenir-les actualitzades. En cas de pèrdua o deteriorament del document, l’usuari haurà de restituir-lo, tot lliurant un exemplar de la mateixa edició. En el cas que el document es trobi exhaurit, n’haurà d’adquirir un altra de característiques similars. Fins que aquest retorn no es faci efectiu, l’usuari no podrà fer ús del servei de préstec.

Responsable d’Eòlia Biblioteca
Teresa Sirvent Oró, bibliotecària
biblioteca@eolia.cat

 

SERVEI D’ARMARIETS INDIVIDUALS


L’escola posa a disposició dels professors i alumnes uns armaris individuals que poden utilitzar-se durant tot el curs per a l’emmagatzematge d’objectes personals.
És necessari omplir un formulari de sol·licitud (disponible a la recepció del centre Bailèn) i deixar una fiança de 10€ quan se’ls lliuri la clau. El professorat està exempt de la fiança.

TAQUILLA WEB

A final de curs, caldrà fer el buidat de l’armariet i retornar la clau, i es retornarà la fiança si l’armariet segueix en bones condicions.
La persona responsable dels armariets és la recepcionista del centre Bailèn (info1@eolia.cat). El formulari de sol·licitud també es pot descarregar aquí.

 

SERVEI DE FOTOCOPIADORA


En l’espai de Bailèn 25 teniu a la vostra disposició una fotocopiadora, amb la qual podeu fer còpies o bé imprimir els vostres treballs.

Per tal de poder obtenir una targeta caldrà que seguiu les instruccions que podeu trobar en aquest enllaç: Vols fer servir la impressora

Manual d’instruccions 

.

HABITATJE JOVE D’ESTUDIANTS 


Habitatge Jove ofereix lloguer de pisos i habitacions per a estudiants a Barcelona. Residències d’estudiants, col·legis majors, allotjament per a estances curtes.

Contacta amb  Habitatge Jove Barcelona

C/ Enric Granados, 19 Bajos 1 08007 Barcelona
+34 933 239 068
info@habitatgejove.com

.

 

RESIDÈNCIA D’ESTUDIANTS ONIX


Al març 2017 l’Escola Eòlia ha signat un conveni de col·laboració amb la Residència d’estudiants Onix, al carrer Sardenya 101-137 de Barcelona per a tots els alumnes i professors que necessitin allotjament durant el curs lectiu.

La residència Onix, situada a poca distància d’Eòlia, ofereix als alumnes que ho desitgin i ho comuniquin amb antelació a la secretaria de l’escola, unes condicions preferents en el preu de la matrícula i de la mensualitat.

La residencia disposa d’unes instal·lacions perfectament condicionades per als estudiants, amb espais de lleure, zones d’estudi, sala d’Internet, box de música, una piscina descobert i gimnàs. Les habitacions, que tenen la cuina inclosa, poden ser individuals o compartides.

Si un estudiant d’Eòlia vol informar-se dels descomptes de forma més concreta pot dirigir-se a la recepció del carrer Casp 82 i l’informaran amb més detall o enviant mail a eolia@eolia.cat o trucant al 933 192 397.