Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic. Es fa una immersió pràctica en conceptes com l’articulació vocal, la sincronia labial, la rapidesa i versatilitat davant del micròfon de doblatge, l’ajust de guions, el ritme i l’emoció dramàtica dels actors originals de la pantalla, la memòria instantània… Es fan pràctiques amb takes (unitats de doblatge) en papers de comèdia, dramàtics, dibuixos animats, telesèries, documentals…

Per la seva especificitat, el nombre d’alumnes en el grups és reduït. Les pràctiques es realitzen a ONDA estudios (Rosselló 396 entresuelo 2ª 08025 Barcelona).

CURSOS INTENSIUS DURANT L’ANY:

ADULTS

 • Del 4 de juny al 9 de juliol  

  Els dijous de 18h a 20h. 6 dies a ONDA estudios.

 • Del 3 de juny al 8 de juliol. NOU GRUP

  Els dimecres de 18.30h a 20.30h. 6 dies a ONDA estudios.

 • Dies 13, 14, 15 i 16 de juliol de 2020. NOU GRUP

De 18h a 20h. 1 dia a Eòlia i 3 dies a ONDA estudios.

 • Del 22 de setembre al 27 d’octubre de 2020. NOU GRUP

  Els dimarts de 18h a 20h. 6 dies a ONDA estudios.

 

NENS i JOVES  de 10-16 anys

 • Dies 6, 7, 8 i 9 de juliol de 2020. NOU GRUP

  De 17h a 18.30h. 1 dia a Eòlia i 3 dies a ONDA estudios.

 

Professora: Montse Miralles, actriu i directora de doblatge.

ONDA estudios (Rosselló 396 entresuelo 2ª 08025 Barcelona).

 

Imatges d’ONDA estudios


Imatges d’alumnes a Onda estudios


 

MONTSE MIRALLES

Montse-MirallesCom a actriu de doblatge, ha posat veu a, entre altres, Claudia Cardinale, Olivia de Havilland, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Candice Bergen, Natalie Wood, Stefania Sandrelli, Yelena Safonova, Marilyn Monroe, Sally Field, Lauren Bacall, Victòria Principal, Kim Novak, Goldie Hawn, Katlin Turner, Kim Bassinger, Barbra Streisand, Madonna, Helen Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner o Brooke Shields.

Ha dirigit doblatges de películ·les i sèries com El Padrí, Casablanca, El somni etern, El tall de la navalla, Amarcord, El complot dels anells, La meva rateta, Laura, La teranyina, Si te dicen que caí, Luces y sombras, Què me dices Mari Pili?,  La punyalada, Set núvies per a set germans, Requiem per un camperol, Susana, Lolita, Malcom X, Sissi, El viatge de Chihiro; La Mari. El millor que li pot passar a un croissant, La reina Margot, Star Trek Voyager, etc.


Més informació i contacte eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ 

Vols rebre informació sobre els cursos de doblatge?