OBJECTIU


Com convertir només una primera idea en brut, en una realitat a l’escenari… Què necessita el nostre projecte per poder-se produir: eines de producció i finançament per saber dimensionar el nostre projecte i anar a buscar els partners ideals i òptims. Generar expectatives, confiança i qualitat artística des de la producció. Treballar en equip: la producció com una eina de cohesió. Creativitat i producció estratègica per dissenyar els trets diferencials del nostre projecte: de la idea al públic.

 

CURS ADREÇAT A


Persones sense experiència en el camp de la producció, o persones que tinguin un projecte per produir. Es valorarà positivament i amb prioritat a aquelles persones que hagin produït un o dos projectes prèviament.

.

HORARI


Del 19 de setembre de 2019 al 21 de maig de 2020

 • MÒDUL 1:  Del 19 de setembre al 9 de gener, els dijous de 19 a 21h
 • MÒDUL 2:  Del 13 de febrer al 21 de maig, els dijous de 19 a 21h

.

Raül Perales


Com a productor, en Raül Perales, porta més de 40 projectes des del 2003: teatre, dansa, òpera, esdeveniments, i cinema; portant produccions amb entitats com TV3, el TNC, el Teatre Lliure, Mercat de les Flors o festivals com TNT, Temporada Alta o el Grec 2019, on justament ha presentat de mà de Les Antonietes, la comèdia d’èxit de l’Oriol Tarrasón, UN DIA QUALSEVOL, a La Villarroel, o el nou espectacle d’en Marc Rosich, OCAÑA, REINA DE LAS RAMBLAS, que inaugura la nova temporada a la Sala Beckett.

 

.

Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2019/20


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!

  Els teus interessos:

  Intensius per a adults
  Interpretació
  Direcció i Dramatúrgia
  Cant modern i Teatre musical
  Cant líric
  Doblatge
  Dansa i treball corporal
  Expressió oral i dicció

  Contacta amb nosaltres:
  eolia@eolia.cat
  933 192 397
  c/Casp 82, Barcelona