imatge-espais-de-creacio-2017-webEòlia continua amb una segona Convocatòria donant suport a les joves companyies de dins i de fora de l’escola. L’Espai i+d, ubicat al carrer Bailèn 25 de Barcelona, compta amb un equipament de 300m², dividits en quatre espais: una sala d’assaig de 85 m² i tres espais de suport que es poden articular en el seu ús.

Els espais de creació, a part de ser la seu de la Companyia Eòlia, i de ser un viver de noves dramatúrgies, nous projectes i noves companyies pels alumnes graduats o a punt de graduar-se, allotjaran residències de companyies externes via concurs, obert a tota la ciutat, i que puguin vincular els seus projectes amb el Teatre Eòlia.Imprimir

Tant les companyies professionals com els grups emergents que necessitin un espai d’assaig que encaixi amb l’oferiment d’espais d’assaig d’Eòlia i que tinguin un projecte concret a desenvolupar, podran presentar-se a aquesta convocatòria.

Per participar en la convocatòria, caldrà que ens faciliteu la informació indicada en aquesta sol·licitud  i l’envieu abans del 30 de gener del 2017.

Estem valorant les vostres propostes, moltes gràcies per participar-hi!