El Toni és un noi amb discapacitat intel·lectual i té un somni: ser actor. Per fer-ho, però, s’haurà d’enfrontar a un món cultural difícil de canviar i a uns pares massa sobreprotectors que, sense voler-ho, tallen les ales del seu fill. El Toni, cada vegada és més conscient de com és de difícil que una persona amb discapacitat pugui accedir a la cultura professionalitzada, s’adona que aquesta problemàtica tampoc desperta l’interès d’una societat massa individualitzada.

Quan tot sembla perdut, el Toni coneix la Lídia, una noia d’origen xinés que, com ell, té discapacitat intel·lectual. La vitalitat de la Lídia és encomanadissa i, per primera vegada, el Toni se sent comprés. Els dos s’adonen que han viscut moltes experiències crues i difícils abans de conèixer-se i això els uneix més. Junts descobriran l’amor i la seva relació es convertirà en el pal de paller de les seves respectives lluites.

En ple enamorament amb la Lídia, el Fèlix Arzuaga de Castro, un productor amb molts fums, s’interessa pel Toni. Tant és així, que promet convertir-lo en tota una estrella de la tele. Però on porta aquesta nova porta que s’obre pel Toni…

Del 18/06/22 al 19/06/22
Dissabte a les 20h
Diumenge a les 18h

Més informació a teatreolia.cat/la-crua-realitat

Dramatúrgia i direcció: Oscar Molina
Intèrprets: Rafa Valero, Elena Lam, David Aixalà i Maria Colom

Amb la col·laboració especial de Mone Teruel

Espectacle sorgit dels Espais de Creació Eòlia i+D i assajat en residència als Lluïsos de Gràcia

.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept