L’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de referència de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, reprèn la seva activitat. La pandèmia per la Covid-19 ha obligat a replantejar absolutament l’Espai apostant per una fifira completament virtual, però a la vegada mantenint l’esperit que l’ha convertit en el gran aparador de l’oferta educativa, universitària i de cicles formatius que tenen els estudiants del nostre país.

Del 3 al 7 de maig s’activarà una plataforma a la web www.espaiestudiant.cat en la que diverses institucions i centres formatius i educatius presentaran la seva oferta, i organismes com el Consell Interuniversitari o el Servei d’Ocupació de Catalunya parlaran sobre el nou procés de preinscripció universitària o com accedir al mercat laboral respectivament.

Per al bon funcionament d’aquesta edició, cal que les persones interessades s’inscriguin ja a totes les sessions que els interessin a través de la web espaiestudiant.cat (+info Consorci Pro universitari 977 600 660) o en aquest enllaç espaiestudiant.cat/graella-espai/

Vine a la presentació d’Èòlia el dia 4 de maig de 19h-19.50h

Catàleg Espai de l’Estudiant