És un plaer anunciar-vos que des d’Eòlia ens hem sumat a la campanya “La cultura em toca”. El seu objectiu és fomentar la recuperació del consum cultural i contribuir al futur d’un sector molt tocat per la crisi sanitària i econòmica que vivim, i especialment, després de les noves mesures anunciades, on s’han tornat a tancar molts equipaments culturals.

La cultura té un paper transformador fonamental a les nostres vides. En els moments més difícils d’aquests últims mesos, la cultura ens ha acompanyat i ens ha fet sentir més lliures.

El sector cultural està vivint un moment extremadament complicat arrel de la covid-19. Amb el tancament actual i durant el confinament, les restriccions d’aforament i altres mesures que han condicionat la programació habitual, el sector pateix una greu crisi econòmica que posa en perill tant la seva viabilitat com l’impuls de nous projectes i la supervivència de milers de treballadors del sector. Ha arribat el moment de fer una crida a la corresponsabilitat dels ciutadans i a mobilitzar-se per la recuperació del sector cultural del país.

Per això us animem a participar de la iniciativa #laculturaemtoca i compartir-la amb tothom per consumir cultura, difondre i donar per la cultura fent costat a entitats, equipaments, projectes culturals i iniciatives que necessiten el seu públic més que mai.

Entra a www.laculturaemtoca.cat i dóna un cop de mà ara que la cultura ens necessita.

Si la cultura et toca, ara et toca a tu.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept