La Companyia Eòlia està a punt d’estrenar la seva primera creació, Digue’m la veritat, escrita per Pablo Ley, dirigida per Josep Galindo i interpretada per Tasio Acezat, Cristina Blanco Aloy, Rai Borrell, Sonia Espinosa, Eugènia Manzanares, Kathy Sey i Toni Soldevila (tots els actors formats a Eòlia).

L’obra comença amb un sopar organitzat al Museu d’Arqueologia. Quatre dels personatges es van conèixer anys enrere en unes condicions difícils d’oblidar. Els altres tres són parelles i amics. Cap dels set sospita que aquesta nit esbrinaran la veritat d’allò que va passar… Perquè, qui són ells en realitat?

Per què han coincidit en una vetllada una arqueòloga, una traductora d’àrab, un enginyer convertit en missioner, una cooperant d’una ONG, una corresponsal, un fotògraf de guerra i un aviador militar?És una oportunitat única de viure aquesta estrena mundial al mateix museu on es produeix l’acció de la nostra història.

Del 14 al 18 de juliol 2015. A les 20.30h*. Durada 90 minuts.
Al Museu d’Arqueologia de Catalunya, Passeig de Santa Madrona, 39, Montjüic (davant del Teatre Lliure, a 50 m. del teatre Grec).
* Visita guiada al Museu d’Arqueologia a les 19:00 h amb reserva prèvia a eolia@eolia.

Entrades: http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/diguem-la-veritat-cia-eolia

companyia-eolia-web