cartell doble audicions

Cada any, els alumnes de 4t d’ESAD de l’escola Superior d’art dramàtic d’Eòlia, presenten al Teatre Eòlia les Audicions. És un petit muntatge on cada futur graduat es mostra individualment davant d’un públic amb l’objectiu de promocionar-se.
  • Especialitat de Teatre Musical: FER COMÈDIA ÉS UN DRAMA amb la direcció de David Pintó i Marc García Rami. El punt de partida ha estat treballar la comèdia d’escenes de dramaturgs catalans com Sergi Belbel, Guillem Clua, Pep Anton Gómez i Xavi Bertran; i el drama de temes del compositor alemany Kurt Weill. Es podrà veure del 29 al 31 de gener del 2018 a les 20.30h al Teatre Eòlia.

 

  • Especialitat de Cinema i Televisió: EL CONTE DE LA CRIADA, sota la direcció de Carol López. Una adaptació teatral de la novel·la de Margaret Artwood i la sèrie de televisió de Bruce Miller  The Handmaid’s TaleEs podrà veure del 2 al 4 de febrer 2018. Divendres i dissabte a les 20.30h  i diumenge a les 18h al Teatre Eòlia.

 

Per reservar l’entrada heu d’enviar un mail a teatre.eolia@gmail.com

Entrada general: 10€ / Alumnes: 5 €

4rt ESAD interpretació especialitat teatre musical

Fer comèdia és un drama

Del 29 al 31 de gener del 2018

Direcció: David Pintó
Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Ana Moreno, Marc Pavón i Cristina Vallribera
Direcció musical i piano: Marc García Rami
Coach vocal: Mariona Castillo

Neix a Barcelona el 1995. Actualment està cursant els estudis superiors d’Art Dramàtic a Eòlia a Barcelona. Interpretant personatges a les sèries “Merlí”, “Com si fos ahir” “La Via Augusta”, “El Cor de la Ciutat” i “El Gran Nord” a sèries de TV3. Musicals “Germans de Sang”, “La Nit de Sant Joan” i “La Caputxeta Vermella”, apareixent també a llargmetratges com “Adivina quién soy”, “La jugada” i “Cruzando el límite”.

Empordanesa, concretament de Figueres. Està acabant el Grau Superior d’Art Dramàtic a Eòlia. És actriu i també cantant en varies formacions. Va ser finalista de l’última edició d’Oh Happy Day amb el seu grup Not Named. Té estudis del Taller de Músics de Barcelona i és professora de cant a la seva ciutat natal. 

Neix a Barcelona l’any 1996. Actriu de doblatge titulada per la Escuela de Doblaje de Barcelona, actualment cursa l’últim any a Eòlia, especialitzant-se en teatre musical.  La seva veu es pot sentir en la versió castellana de nombroses sèries i pel·lícules com Spider-man: Homecoming, American Horror Story: Cult, Teachers, Godless, Zambezia o The Blacklist entre d’altres títols i locucions radiofòniques. Com actriu i cantant va actuar en el concert Big Monday i actualment està de gira amb l’obra La casa de Bernarda Alba de la companyia Antzoki Teatteri.

[/fusion_builder_column_inner]

Format a Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic a Barcelona com ha intèrpret de teatre musical. També va dur a terme un entrenament com Devising Performer a Rose Bruford Collage a Londres, Regne Unit. Teatre: An introduction to clean Love, dirigida per The Lab Collective (The Barn, London); Tenor 1 a Cal que nevi? (Teatre Aneu); Cor a La nit dels musicals (Teatre Grec); Joel a C’est la Vie (Teatre Ateneu); Titellaire a Pallassos de Fusta (Marionetarium); Eddie a 13 el Musical (Teatre Sant Vicenç). Audiovisuals: Opuestos (Cortometrage ESCAC); Immisaris (Cortometrage); Prediction (Cortometrage).

Neix a Terrassa l’any 1995. Titulada amb el Grau Professional de violí al Conservatori de Terrassa i formada en piano, cant líric i amb nocions de guitarra. Actualment cursant el 4t curs d’Art Dramàtic a Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic. Participa com a actriu a “Romeo y Julieta, una mirada distinta” (Gira Mèxic, 2016/ Gira Argentina i Porta4, 2017) i “La casa de Bernarda Alba” (Porta4, 2017), ambdues produccions de la companyia Antzoki Teatteri. Premiada amb el premi a la millor actriu pel personatge de Julieta a “Romeo y Julieta, una mirada distinta” a la IX edició del Certamen Nacional de Teatro Villa de Olvera (2017) i al Certamen de Teatro Nacional Isidoro Máiquez de Cartagena (2017).

4rt ESAD interpretació especialitat cinema i TV

El conte de la criada

THE HANDMAID’S TALE. UNA ADAPTACIÓ DE LA NOVEL·LA DE MARGARET ARTWOOD

Del 2 al 4 de febrer 2018

Direcció: Carol López
Intèrprets: Sela Conde, Clàudia Fernández, Júlia Ferré, Alexandra Flores, Paola Gómez, Tama Martínez, Meritxell Porqueras,  Ainoa Santiago i Júlia Tricas

Neix a Barcelona l’any 1996. Comença els seus estudis de teatre a Eòlia l’any 2014. Actualment està de gira amb l’obra de teatre Romeo y Julieta una mirada distinta. En 2018 tornarà a Mèxic, Argentina i a l’agost estan seleccionats per al Festival Internacional de Teatro por la Interculturalidad en Perú. També pertany a la companyia Hocus Pocus Teatre del seu poble. D’altre banda, també és mestra de teatre a Espai Teatre.

Neix a Granollers l’any 1996. Va començar a descobrir la seva passió pel teatre amb només quatre anys i no se n’ha pogut separar mai. Havent cursat els estudis d’interpretació en la modalitat de teatre musical, acaba la carrera passant-se al costat del text i la càmera, a Eòlia (ESAD). Ha estat cofundadora i ha format part de la companyia Las Bravas Teatre i actualment és integrant de la Compañia Antoziki Teatteri, en la seva adaptació de La Casa de Bernarda Alba, juntament amb altres membres de la mateixa escola. Actualment, i des de fa un any i mig, pren classes de salsa cubana al seu poble, Montornés del Vallès.

Neix a Barcelona l’any 1996. Comença els seus estudis d’interpretació a Eòlia l’any 2013. Actualment està cursant 4rt de carrera a l’Escola Superior d’Art Dramàtic a Eòlia (ESAD). També s’està formant a la Laura Jou, estudi per a l’actor, amb l’Isaac Alcayde (coach). L’any 2013 interpreta el personatge d’Anna (secundari) a la segona temporada de la sèrie Polseres Vermelles (TV3). L’any 2015 és premiada com a millor actriu en el festival TMFF International Film Festival, United Kingdom per a la seva interpretació com a protagonista en el curtmetratge Piel suave, ojos violentos, dirigit per Marc Nadal. El 2015 forma part del repartiment com a personatge protagonista en la pel·lícula Entre dios y el hombre, dirigida per Alex Lexy. També ha protagonitzat la pel·lícula dirigida per el director francès Mat Barga Un sol frio en verano, estrenada a París el setembre del 2017, i el curtmetratge Irse antes de llegar, estrenat a París el desembre del 2017. Ha participat a la 3ra edició d’Oh Happy Day de TV3 amb el grup vocal Còctel. Actualment està de gira amb l’obra de Romeo y Julieta, una mirada distinta i La casa de Bernarda Alba, dirigides per Tony Casla.

Cursant actualmente 4rt curs a l’Eòlia, Escola Superior d’Art dramàtic. Ha participat a l’obra de teatre-musical “Rosa Leveroni” a càrrec de la UNESCO de Girona. Col·laboració en l’espectacle M.U.R.S de la Fura dels Baus. Ha cursat Still voice training. Cantant profesional en grup de música del Baix Empordà i col·laboració en curtmetratges a mans de l’Escac, la UB i la Univeritat de periodisme de Girona. Al 2017, va actuar en un projecte dirigit per Israel Solà, “La belleza de la langosta”. Actualment treballa amb la Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona “La Vucal” protagonitzant “El CID” i amb la companyia Amazones treballant el el projecte “voyeurs”. 

Neix a Barcelona al 1990. Formació: 2014 – 2018 Graduada en art dramàtic a l’Escola Superior d’Art Dramàtic EÒLIA, Barcelona i 2002 – 2014 Cursos teatre Escola AULES, Barcelona. Expèriencia teatral: La casa de Bernarda Alba (2017 Tony Casla), Memorias de tres putas tristes (2016 Andrea Monje) , Hedda Gabler (2016 Tony Casla), Hamlet (2016 Ferran Madico), Les tres germanes (2016 Jordi Prat i Coll) i Festen (2015 Josep Galindo) al Teatre Eòlia.

Nacida en Medellín, Colombia. Actualmente residente en Barcelona estudió en la escuela popular de “Arte en Resistencia” de Medellín en el 2007-2009. Estudió Arte Dramático en la Universidad de Antioquia 2011-2013. Participó en el encuentro de teatro del oprimido en el 2009 en Barcelona con la plataforma “pa´ tothom”. Realizó dos giras de teatro en modalidad de creación colectiva con las obras “Entre cuerpos y tambores” (2009) y “Huitakas voces del socavón” (2010) en Alemania, Bélgica, Francia, España y Colombia. Participó como actriz en el espectáculo teatral internacional “armMUT” dirigido por Martín Seeger en Stuttgart, Alemania (2010). Dirigió la obra de creación colectiva “Soñando con mariposas” (2016-2017) de la compañía Las Bravas Teatre. En la actualidad está trabajando de actriz en la compañía Antzoki Teatteri con la obra “La casa de Bernarda Alba” dirigida por Toni Casla y con el personaje de Bernarda Alba.

Neix a Barcelona l’any 1996. Comença a fer teatre al Planter d’Eòlia l’any 2008, i actualment està cursant el grau universitari a ESAD Eòlia. Té formació de dansa (contemporani i clàssic). Ha estat fent diverses gires de teatre per Catalunya i Espanya amb “Soñando con mariposas” i actualment amb “La Casa de Bernarda Alba”. Ha estat el personatge de Leonora en el llargmetratge “O dolorosa gioia” de Gonzalo Lopez. També ha estat protagonista de molts curtmetratges d’ESCAC i Blanquerna; a destacar el curtmetratge FELICITY que va estar nominat per la beca de Blanquerna. Ha participat en diversos Videoclips com “Tengo un corazón” de Antonio José (guanyador de La Voz).

Neix l’any 1995. Estudia interpretació a l’Escola Superior d’art dramàtic Eòlia l’any 2014. Anys anteriors estudia música i toca la flauta travessera i la gralla.  Actualment està de gira amb l’obra “La casa de Bernarda Alba” dirigida per Tony Casla on es va estrenar al Teatre Eòlia, passant per Sala Carolina (Valencià) i Sala Porta4 (Barcelona) i amb més dates a confirmar.

Neix a Barcelona l’any 1996. Estudia interpretació a l’escola d’art dramàtic Eòlia (ESAD) dels quals un any el cursa a la University of Illinois of Chicago (EUA).Titulada amb el Grau Professional de piano al CMMB. Formada en dansa contemporània i en cant (jazz i musical). Ha participat a la 3a edició de l’Oh Happy Day de TV3 amb el grup vocal Còctel