Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.

Aplicarem tècniques d’interpretació per treballar diferents aspectes de la comunicació: la por escènica, la naturalitat, els bloqueigs corporals, la manca de musicalitat o ritme, la creativitat i la convicció.

NIVELL 1


Presentacions individuals aplicant tècniques d’interpretació teatral per gestionar l’ estrés. Improvisacions col·lectives posant consciència en els conceptes  de comunicació no verbal. Exercicis de desinhibició, de relaxació i de gestió del nerviosisme.

Del 28 de setembre al 26 d’octubre de 2020 (28/09, 5/10, 19/10 i 26/10) GRUP NOU

4 dilluns de 19.30h a 21.30h
Preu: 125€ (110€ alumnes d’Eòlia)

NIVELL 2


Jocs actorals per integrar i millorar les tècniques conegudes al primer nivell. L’alumne haurà de portar una presentació oral preparada de tres minuts per treballar-la a partir dels conceptes assumits. El taller acabarà amb la posada en escena final de totes les presentacions.

novetatDel 20 d’abril a l’11 de maig de 2020 (20 i 27 d’abril i 4 i 11 de maig)

4 dilluns de 19.30h a 21.30h
Preu: 125€ (110€ alumnes d’Eòlia)

 *OFERTA 2 NIVELLS 220€

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ o envia un mail a eolia@eolia.cat

 

DOCENTS


rosa-galindo-rdRosa Galindo

Actriu i cantant. Ha treballat amb els directors més prestigiosos del panorama teatral català desenvolupant la seva carrera com a intèrpret de teatre musical. Cofundadora i codirectora d’Eòlia i de la Fundació Miranda. Professora associada de Fitzmaurice Voicework©. Interessada i apassionada per la connexió veu-cos-emoció, la connexió amb la natura, la comunicació humana i entre espècies.

 

alex-manas-rdÀlex Mañas

Autor i director de teatre. Llicenciat en Dret per la UB, postgrau de direcció d’actors a l’URL. Ha sigut professor de comunicació al Col·legi d’Advocats de Barcelona i des de 2006 ho és de metges i professionals relacionats amb la bioquímica per a la Fundació Dr Antoni Esteve. Ha impartit classes de Guió Cinematogràfic a la Facultat de Publicitat i Relacions Públiques de la UPF i ha treballat en seminaris de redacció i presentació d’articles científics a la facultat de Ciències de la Salut de la UPF.

 

Dansa 2

FULL D’INSCRIPCIÓ


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!




Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Coaching de moviment
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona