Especialitat Interpretació – Divendres 1 de maig a les 16h

IDIOMA: Català

PROGRAMA:
16h Presentació del centre i vídeo d’espais i aules.
16.30h Xerrada sobre els estudis (Programa formatiu, Proves d’accés, Preus, Beques, Mobilitat i Orientació Professional), a càrrec de Joan Vall (Cap d’Admissions).
17.15h Aclariments sobre dates i format de la prova d’accés, degut a la situació actual d’estat d’alarma.
17.30h Torn de dubtes i preguntes dels assistents.
En acabar, us compartirem un vídeo d’una pràctica escènica dels nostres estudiants (disponible durant tot el cap de setmana).

Especialitat Direcció escènica i dramatúrgia – Dissabte 2 de maig a les 16h

IDIOMA: Espanyol

PROGRAMA:
16h Presentació del centre i vídeo d’espais i aules. Informacions bàsiques d’accés, preus i beques.
16.30h Xerrada sobre el Pla formatiu i les Proves d’accés, a càrrec de Pablo Ley (Cap del Departament de Dramatúrgia i Direcció).
17.30h Activitat de creació escènica, a càrrec de Carolina Llacher, assistent del departament i professora del centre.
En acabar, us compartirem un vídeo d’una pràctica escènica dels nostres estudiants (disponible durant tot el cap de setmana).

La Jornada es farà de forma online a través de la plataforma Zoom.

INSCRIPCIONS:
Per inscriure’s a la Jornada cal enviar un mail a eolia@eolia.cat i us farem arribar el link de la reunió i la contrasenya d’accés.

 


 

Eòlia ESAD imparteix ensenyaments artístics superiors en Art Dramàtic, en les especialitats d’Interpretació (mencions de Musical i de Cinema i TV) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb titulació oficial reconeguda equivalent a Grau Universitari, amb l’autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Apostem per una dinàmica de formació eminentment pràctica basada en la sinèrgia entre especialitats on es potencien els treballs conjunts entre estudiants a fi i efecte de desenvolupar-ne plenament la seva creativitat i personalitat des del primer dia i al llarg dels 4 anys que duren els estudis.

 

 

 

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept