Aprendre a desbloquejar l’emoció per poder acceptar-la i gestionar-la.

OBJECTIU


L’objectiu principal és treballar des de l’emoció per tornar a descobrir el nostre centre. L’objectiu és que les persones que facin el procés terapèutic, en el moment en què estiguin investigant amb elles mateixes, estiguin treballant des de l’aquí i l’ara. Es crearà un espai on es treballi des de la més pura sinceritat. Es treballarà des del “com estic avui”, “què necessito avui”. No fer més del que realment necessitem. Trobar el lloc més honest de cadascuna de les persones que vulguin endinsar-se en aquest viatge.
Treballar des d’aquest lloc permet observar i ser conscient de les nostres eines de supervivència i de com reaccionem a les emocions que se’ns desperten.
Les persones que vulguin venir també m’aniran guiant, a partir de les seves necessitats, i acabarem construint entre totes el camí del curs.

CURS DIRIGIT A


Persones majors d’edat amb o sense experiència actoral.
Curs en Català/castellà.
Màxim 6 participants.

HORARI


El curs consta de 8 sessións obligatóries.
Grup A: 2, 9, 16, 23, 30 de Març i 6, 13, 20 d’Abril. Dilluns de 19.30h a 21.30h
Grup B: 3, 10, 17, 24, 31 de Març i 7, 14, 21 d’Abril. Dimarts de 19.3h0 a 21.30h
Grup C: 4, 11, 18, 25 de Març i 1, 8, 15, 22 d’Abril. Dimecres de 19.30h a 21.30h

És una activitat gratuïta. Cal confirmar assistència via mail a eolia@eolia.cat

.

MERI ANGLÉS


 La Meri Anglés és una actriu graduada a Eòlia ESAD. Ha treballat a dos films (Dolorosa Gioia i THEMESIS), a una sèrie per betevé (Kim amb K), i és creadora de la Companyia La Puta Precaria, amb la que té diversos espectacles en moviment.

Ha descobert, a través del Màster a ISEP, una manera de fusionar la seva passió, el teatre, amb l’acompanyament terapèutic.

La Meri enfoca el treball teatre terapèutic des d’una mirada emocional i sense judici.