Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller d’escena i dansa barroca per a intèrprets, músics i ballarines amb Tanja Skok.

Aquest taller pràctic de 3 hores de treball escènic oferirà una iniciació al codis presents al moviment, gestualitat i danses de finals del segle XVII i principis del XVIII, comunment coneguts com a dansa barroca.

El vocabulari específic de la dansa està directament relacionat amb la cort de Lluis XIV de França. El mateix rei era un excel•lent ballarí, i no cal dir que la dansa, com a forma artística tenia un paper immensament important a la seva cort, i estava estretament relacionada amb la música, el teatre, l’òpera i l’etiqueta general de la cort.

Avui en dia, l’aprenentatge de les formes bàsiques de la dansa barroca ens ofereix una finestra a la pràctica escènica històrica, que es pot utilitzar com a reconstrucció de les primeres formes de teatre, dansa o música, i també com a font apassionant per a una nova inspiració creativa.

A qui va dirigit?

La classe està pensada per a intèrprets, ballarines, músics i tots els interessats en les formes antigues de les arts escèniques. No és necessari tenir nocions de dansa.

Horari i preu

Divendres 29 d’abril
De 16.30h a 19.30h
Preu: 15€

Share This Story, Choose Your Platform!