Som teatre i som natura,

Aquesta Àrea d’Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic en col·laboració amb la Fundació Miranda, i amb el Projecte cultural Eòlia I+D, connecta creativitat i natura, en contextos on els recursos de l’entorn poden nodrir-nos a nivell personal i artístic.

Creativitat i Natura són per nosaltres, els dos àmbits que preserven de l’ànima humana, i factors de salut i d’equilibri, especialment per als infants i els adolescents. Tornar a la natura, és tornar a l’origen, a allò que ens recorda qui som i d’on venim, i que pot ajudar a enfocar-nos.

La importància del context és determinant en els processos personals, per això actuem en entorns inspiradors que ens conviden a cuidar-nos, i que són en si mateixos un valor de les activitats.

Oferim retirs de temàtiques artístiques i terapèutiques, per connectar amb l’espai personal que ens fa créixer i desplegar el nostre potencial creatiu. Des d’aquest espai, proposem activitats, retirs i processos que ens connecten amb el medi natural des de les arts escèniques i en el seu abordatge holístic. Als nostres retirs i tallers proposem també degustacions i gastronomia Slow food Km0 i tot bio, connectant cultura I territori.

Demana’ns més informació de Fundació Miranda i dels tallers!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)cavalls lliures

Informa’t dels nostres tallers amb cavalls lliures!

 

TALLERS AL PARC DEL GARRAF:

Al cor del Parc del Garraf. Municipi d’Olivella. Antiga masia vitivinícola del s.XIV situada en un punt enlairat amb un paisatge molt característic.

 • UN DIA ENTRE CAVALLS LLIURES I NATURA 

  L’activitat consisteix en una presentació de la Fundació i de la tasca de recuperació de cavalls, tasca social, cultural i mediambiental que duem a terme, i en una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podreu conèixer cavalls lliures, i on us presentem què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necessita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen).

  Més informació del taller i dels horaris en aquest enllaç

  ______________________________________________________________________________________________________________________

 • CONSTEL·LACIONS SISTÈMIQUES AMB CAVALLS EN LLIBERTAT

  Transició cap a una alimentació conscient i saludable. Una vegada acceptat qualsevol canvi que et proposis, hauràs d’experimentar-ho perquè aquest es consolidi i alguna cosa nova creixi en tu. 

  Connecta emoció-cos-respiració, allibera’t i reforça’t amb les constel·lacions sistèmiques amb cavalls. Connecta emoció-cos-respiració amb FitzmaurIce Voicework ©. Amb Anna Alvarez i Rosa Galindo.

  Més informació del taller i dels horaris en aquest enllaç

  _______________________________________________________________________________________________________________________

TALLERS AL PLA DE L’ORRI:

Pla de l’Orri Seu de la Fundació Miranda a l’Alt Berguedà. Finca de 103 hectàrees amb paisatge d’alta muntanya, dins l’Espai Protegit d’Interès Natural Serra de Catllaràs. Consta d’aula d’entorn rural equipada amb sala de treball, cuina i menjador, dutxes i espai d’acampada en tipis. Més informació a la web de Fundació Miranda

 • CAMPAMENTS D’ESTIU PER NENS I JOVES

  Campaments organitzats per Fundació Miranda amb col·laboració d’Eòlia al Pla de l’Orri, Alt Berguedà (a 1h i 45 min. de Barcelona). Campaments realitzats per Teresa Garcia Valenzuela, Noemi Delgado i Rosa Galindo.Una escola de vida entre cavalls lliures: més informació dels campaments

CULTURA: QUÈ OFERIM?