Dediquem aquesta feina a tots els qui no han estat mirats o no han estat ecoltats, als qui han patit o han mort en l’anonimat o en l’oblit, a la memòria, que és la nostra identitat, a la resiliència i al suport dels grups humans, a  la comunicació entre espècies, a la profunda bellesa d’aquest planeta i de l’ànima humana.

Dissabte, 25 de juliol a les 20.30h, Teatre Plataforma i+d
Entrada  gratüita, cal reserva prèvia a eolia@eolia.cat o 93 319 23 97

Mostra del treball del Grup de Recerca d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic Barcelona en col·laboració amb Articulate Anathomy-Dublin.

Investigació efectuada a Eòlia del 6 al 24 de juliol 2015, que continuarà durant el 2016, incloent-hi una representació a Irlanda en el marc del IV International Freedom and Focus Conference. Recerca centrada en el teatre que dóna veu als fets silenciats i oblidats, sanant i ajudant a alliberar el trauma en els sistemes humans, societats, països, famílies i persones.

Ens hem inspirat en la natura, la memòria històrica, la diversitat i la diferencia, Fitzmaurice Voicework, Royhart Work, ATB (Awarness Through the Body), materials artístics (músiques, textos i cançons), imatges i material audiovisual i en les aportacions professionals i personals dels intèrprets i de tot l’Equip.

eolia-irish-catala-journey

IDEA I DIRECCIÓ: Helena Walsh – Rosa Galindo
DIRECCIÓ MUSICAL I MÚSICA ORIGINAL: Franco Piccinno
NTÈRPRETS: Jone Arteagoitia, Zara Burdon, Ronan Colfer, Martí Costa i Olivé, Louise O’Meara, Jack Shanley, Àurea Vidal, Marta Vilaró de Arrieta

Imatges: Helena Gràcia-Dorota Gorczakowska
Llums: Anna Espunya
Suport tècnic: Andrés Piza, Isaac Alarcón
Promoció: Carme Solé, Dorota Gorczakowska

El nostre agraïment per l’Equip d’Eòlia i la seva acollida durant els assajos.