Workshop de Gadiel Sztryk i Andrés Caminos

 

OBJECTIU 


És un taller dissenyat perquè totes aquelles persones interessades en el teatre descobreixin a través del joc, la seva poètica pròpia i les seves capacitats expressives. Es treballarà amb exercicis específics per al desenvolupament estètic, rítmic, gestual, vocal i narratiu.
Un espai que incentiva la creativitat i atorga les eines necessàries, des del vocal, el gestual i l’expressiu perquè els alumnes es desenvolupin actoralmente. Un acostament al joc teatral per a trobar en el lúdic el desenvolupament d’un llenguatge propi.

El seminari es desplega en l’articulació de dos eixos: d’una banda, la TÈCNICA, que refereix a les eines i procediments tendents a produir singularitat expressiva en escena; per l’altre, la PRÀCTICA CREATIVA que remet a la possibilitat d’aparició, desenvolupament i captura de seqüències d’actuació, com una manera d’acostament al procés creador.
L’objectiu principal serà estimular l’afectació física, expressiva i d’estats de l’actor perquè aconsegueixi produir esdeveniments modificants del present de l’escena.

.

CURS DIRIGIT A


  • Persones interessades en el teatre.
  • Estudiants d’arts escèniques.
  • Actors, actrius.

.

HORARI


Dies 4, 5 i 6 de novembre de 2019

De 14.30h a 18h
Curs en castellà
Preu: 170€ – 150€ alumnes d’Eòlia

.

SUTTOTOS


Andrés Caminos i Gadiel Sztryk són actors, directors, dramaturgs i docents teatrals. Llicenciats en Actuació en la Universitat Nacional de les Arts de Buenos Aires. En 2005 funden la companyia Sutottos amb el qual han estrenat nombroses obres, entre elles: “Inestable”, “Colapso” o “Sujeto Tácito”. El seu últim espectacle, va ser produït per la Bienal d’Art Jove de Buenos Aires, aconseguint una gran repercussió de públic i crítica, posicionant a Sutottos, com un dels nous referents del teatre de la ciutat de Bs. As. Sutottos ha generat un llenguatge propi en l’escena nacional i amb els seus espectacles han recorregut Llatinoamèrica i Europa en diversos festivals i temporades teatrals. El Duo ha estat destacat amb un premi a la trajectòria pel Grup d’Estudis de Teatre Argentí i Iberoamericà dependent de la Universitat de Buenos Aires.

 

Tràiler obra “Inestable”

Entrevista obra “Inestable”

El taller estarà dins del programa de Casa Amèrica Catalunya que organitza aquest any la 7a Setmana de l’Humor Llatinoamericà

Taller organitzat per:

 

 


Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2019


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Coaching de moviment
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona