Com descobrir les claus que s’oculten en el text per a millorar la nostra interpretació? En aquest curs treballarem de manera pràctica alguns dels autors més importants de l’últim segle per a aprendre a convertir el text en el trampolí que ens permeti saltar a l’acció amb tota tranquil·litat.

Del 5 al 9 de setembre
De 10h a 14h
Hores del curs: 20h
Preu: 295€ / 275€ alumnes d’Eòlia

El cos i la veu són dues eines imprescindibles per a tot actor. Per això l’estudi i la perfecció tècnica d’elles és bàsic per a dominar el nostre ofici. Però sovint deixem de costat l’estudi del text en profunditat. Sempre li he donat molta importància a analitzar el text a consciència per a trobar les claus que s’amaguen en ell i convertir-lo així en una eina més de la que valer-nos quan pugem a l’escenari.

En aquest curs treballarem de manera pràctica alguns dels autors més importants de l’últim segle per a aprendre a convertir el text en el trampolí que ens permeti saltar sobre les taules amb tota tranquil·litat. Perquè un actor no sols parla, sinó que també llegeix. De fet, un actor llegeix molt abans de parlar. Escenes: Chéjov, T. Williams, Arthur Miller, H. Ibsen.

Nivell avançat (enviar CV a eolia@eolia.cat)

Oriol Tarrasón

Oriol Tarrasón és actor, director i dramaturg. Acostumat a dirigir teatre clàssic d’una manera fresca i directa amb la companyia Els Antonietes de la qual és el director artístic. Entre els seus muntatges destaquen:

El mal de la joventut (Frederick Bruckner) Sala Muntaner; Molt de soroll i poques nous (William Shakespeare) Sala Muntaner; Stockmann (Henrik Ibsen) Fernando Fernán Gómez C.C.V; Vània (Anton P. Chejov) Fernando Fernán Gómez C.C.V; Un tranvia anomenat desitjo (Tennessee Williams) Festival Temporada Alta; Othello (William Shakespeare) Sala Villarroel; Un dia qualsevol (Oriol Tarrason) Sala Villarroel; Una altra vida (Oriol Tarrason) Fernando Fernán Gómez C.C.V

Com a actor ha participat en moltes produccions teatrals i televisives, algunes d’elles:

Estimar és per sempre; El nus; Senyores del (h)AMPA; Sis germanes; B&b, de boca en boca (TV Sèries); Els misteris de Laura (TV Sèries); Tornarem; Bandolera; Els homes de Paco; El pacte; Doctor Mateo; L’internat; Els Serrano.