En aquest curs aprofundirem en aquest estil en particular i muntarem la coreografia de Cell block tango, del musical Chicago.

Del 3 al 14 de juliol de 2023
Els dilluns, dimecres i divendres d’11h a 13h
Hores del curs: 12h
Preu: 150€ / 125€ alumnes d’Eòlia

Bob Fosse, ballarí i director americà, va ser un dels grans impulsors de la comèdia musical a Brodway i al cine, gràcies a musicals com Cabaret, Chicago i All That Jazz.

Es va fer famós per les seves composicions escenogràfiques, intencionadament exagerades i la seva peculiar forma de disposició dels ballarins.

Les seves coreografies destaquen amb tècniques estilístiques com el creuament de turmells, els cops de maluc, el balanceig de les espatlles i les postures inclinades.

Aina Torné CV

Grau en pedagogia de la dansa per l’Institut del teatre de Barcelona (2020). Postgrau en Dansa Moviment Teràpia (DMT) per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021). Estudiant de l’últim curs del Màster en DMT a la mateixa universitat.

Intèrpret i ballarina en diverses produccions teatrals i televisives (Companyia estable d’El Molino, “Tengo ganas de ti”, “Bienvenidos al Lolita”, entre altres). Coreògrafa i assessora de moviment en produccions teatrals (“9 to 5”, “Los cinco tonos del color azul”, “Monopoli”, entre altres). Docent de cos en formacions professionals i en context universitari (Escola Superior d’Art Dramàtic d’Eòlia). Participació en projectes educatius (Tot Dansa, promogut per l’Institut del Teatre de Barcelona, El Mercat de les Flors; Festival de Dansa Metropolitana de Barcelona) així com socials i comunitaris (Centre penitenciari de dones de Barcelona, Wad-Ras).

Concebo el meu treball com una forma d’autoconeixement i aprenentatge continu a partir del cos. Entenent la pedagogia corporal com a una eina bàsica per adquirir les habilitats físiques, socials i psicològiques necessàries per a una millor experiència de la vida.