Curs pràctic adreçat a actors i actrius que vulguin descobrir el joc creatiu i la improvisació com a espectacle a partir de la màscara i les claus d’escena de la Commedia dell’Arte.

Del 18 al 22 de juliol
De 18h a 21h
Hores del curs: 15h
Preu:  195€ /180€ alumnes d’Eòlia

La creació del Caràcter i el seu moviment, la tècnica de la màscara, la connexió amb l’audiència i els companys, la narració de la història, les pautes, patrons i ritmes en la improvisació, seran els elements que treballarem.

Berta Graells

Graduada en Art Dramàtic, especialitat de teatre físic, a l’ESAD de l’Institut del Teatre (2016). Realitza l’Stage de Commedia dell’Arte amb Carlo Boso a l’Académie des Arts du Spectacle de Paris (2014) i el Postgrau Actors i Guionistes per l’Audiovisual dirigit per Lluís Maria Güell a l’Institut del Teatre (2017). S’endinsa al món del clown de la mà de Hilary Chaplain i completa la seva formació a l’Estudi Laura Jou. Fundadora de la companyia Projecte Longànime de la qual n’és actriu i productora. Actriu de la companyia La Peleona, on també fa l’assessoria de moviment i ajudantia de direcció. Actualment treballa com a docent a El Planter d’Eòlia i l’Estudi Laura Jou, on imparteix classes de màscara, improvisació i clown.