A través d’aquest intensiu, parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia, escriurem escenes per després destruir-les i per reconstruir-les més tard, però sobretot, ens centrarem en trobar estratègies i mètodes per desbloquejar-nos i diferents motors per inspirar-nos.

Del 17 al 21 de juliol de 2023
De 17h a 20h
Hores del curs: 15h
Preu: 175€ / 150€ alumnes d’Eòlia

A escriure s’aprèn escrivint. Però … sempre fa pànic, o mandra, o busquem diferents excuses per no fer-ho i després no ensenyar-ho a ningú. A través d’aquest intensiu, parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia, escriurem escenes per després destruir-les i per reconstruir-les més tard, però sobretot, ens centrarem en trobar:

  • Estratègies i mètodes per seure a escriure o desbloquejar-nos (és una decisió, i un sacrifici – sempre triaries una altra cosa millor a fer-).
  • Diferents motors per inspirar-nos, i escriure del que realment volem i sobretot, treure’ns la por a fer-ho (les cançons de trap o cursis també valen).
  • I per acabar, intentaré que ens quedi clar que escriure no és, tan complicat i solemne com es creu, si ets fidel a tu mateix/a. Així que, en aquestes dues setmanes, intentarem escriure, tant com puguem.

PD: Porteu seleccionada una escena, un videoclip, una foto o pintura i cançons diverses. Recordeu dur el portàtil i auriculars per escoltar música.

Daniel J. Meyer

Ha escrit i estrenat diverses obres, destacant A.K.A. (Also Known As), text premiat per: 4 Premis Butaca 2018 (incl..Text) , 2 Premios MAX 2019, Teatre Barcelona 2018, Teatro Express SGAE 2018.
És l’ajudant de direcció habitual de Àngel Llàcer i Manu Guix, i ha treballat també amb altres professionals com a David Selvas, R. Novell, etc.

Ha realitzat estudis de teatre (especialització en direcció teatral) a ANDAMIO 90 de Buenos Aires, Argentina, i cursos a l’Obrador de la Sala Beckett i a Eòlia. També ha cursat un Postgrau de producció i gestió d’espectacles (UB-Institut del teatre).