Descobreix i comparteix el teu talent

És un procés d’acompanyament i reforç en el descobriment i afirmació del talent personal.
L’alumne aprendrà a connectar amb el mateix cos i amb el grup entrenant l’escolta i enfortint els dons naturals que cadascun tenim des del nostre naixement.
Un espai d’aprenentatge on es descobreixen els valors i creences, vencent les limitacions que a vegades, ens impedeixen actuar o presentar-nos a un càsting.
En cada sessió aprofundirem en totes les eines que necessita l’alumne per a vèncer les seves pors i sentir-se GRAN a l’hora d’estar davant de la càmera.

El projecte s’articula en tres sessions intensives:

1 sessió: L’alumne comparteix el seu propi talent (ball, cant, acting, audiovisual, música, etc.) aportant a l’espai la seva energia artística.
Es gravarà la peça que aportació.
2 sessió: S’acompanya l’alumne a aterrar el seu potencial a l’hora de crear conjuntament amb l’altre. Serà una sessió de feedback/seguiment i creativitat entre el grup.
3 sessió: L’alumne gravarà la seva peça final a través de l’eco/ressonància del grup.

Aporta el teu talent, comparteix i rep el talent dels altres!!!

Curs adreçat a adolescents: entre 15 i 17 anys.

.

HORARIS i PREUS


Del 13 al 27 de novembre de 2021
Dissabtes de 10h a 14h

  • 10h a 12h amb Marco Areddu
  • 12h a 14h amb Toni Vives

Preu: 195 € / 185 € alumnes i exalumnes d’Eòlia

.

MARCO AREDDU


Coach certificat ACC (Asociate Certified Coach) per ICF (International Coaching Federation).
Facilitador en processos de canvi personal i d’equip en empreses.
Coach de moviment i llenguatge no verbal en EÒLIA.
Coreògraf i ballarí: apassionat de la perfecta combinació entre cos, art i consciència.
Màster en “Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i coaching” en la BUSINESS SCHOOL BCN (2019).
Curs PNL (Programació Neuro Lingüística) FOMENT BCN.
Creador del programa “Coaching de moviment, lideratge emocional i gestió del canvi”.

.

ALICIA VERDÉS


Imatge d'Alicia VerdésActriu, directora i docent. S’ha format i desenvolupat professionalment a Espanya, Alemanya i Escòcia.

Amb més de 15 anys d’experiència professional ha treballat en cinema, teatre i televisió. Ha treballat a “Salvados”, “Barcelona nit d’hivern”, “La Riera” o “Centro medico”, entre d’altres. Amb la seva productora Lizzia Produccions desenvolupa peces de ficció i documentals i ha col·laborat amb productores com El Terrat, Vadever Films o Albiñana Films.

Aquest 2021 ha acabat la postproducció de “I’m back, baby” i està preparant el guió del seu proper projecte. Anteriorment ha estat reportera ENG de TV3.

TONI VIVES


Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut de Teatre de Barcelona i amb un Màster en direcció de cinema i televisió (Universitat Ramon Llull), compagina el TEATRE, el CINEMA i la TELEVISIÓ treballant en diversos àmbits com són els d’ACTOR, DIRECTOR, DRAMATURG, direcció de CÁSTING, GUIONISTA, COACHING i PROFESSOR d’interpretació, d’escena i de cambra.

Com a actor ha treballat en espectacles com “El Rei Joan”, “Fedra”, “La Bella i la Bèstia” o “Ivanov”, i en les sèries de TV3 “La Riera”, “El Cor de la Ciutat”, “Laberint d’Ombres” i “Estació d’enllaç”. Ha dirigit els muntatges “Lulú (Primera Nit)”, “La Comèdia dels Errors” i “Fatma”, i va ser director d’actors i director de la 2a unitat de la sèrie de ficció per Internet “Crisi: protocol Barcelona K36”. És fundador de la companyia professional de teatre “Un Te de Cafè” al costat de Mercè Lleixà.