Programa de desenvolupament emocional i coaching de moviment amb els cavalls de la Fundació Miranda on treballarem conceptes d’autoestima i confiança, gestió de l’estrès i drenatge emocional, lideratge i comunicació verbal i no verbal.

Els cavalls són un mirall perquè llegeixen les nostres emocions, intencions i sensacions. Per això és difícil mentir amb el nostre cos. Ens aproximarem al ramat amb una mirada igualitària, no des de l’ego sinó des de l’amor i el respecte. Treballarem el concepte de la justa autoritat i de la confiança compartint amb ells la nostra energia i competències necessàries per a establir l’equilibri i reforçar el concepte d’ecosistema en el grup. Gràcies a la metodologia sistèmica de coaching de Moviment, entendrem la importància de respectar la naturalesa i l’ordre sistèmic dels cavalls.

El curs va dirigit a qualsevol persona que tingui inquietud, curiositat i que vulgui explorar el seu cos, vèncer bloquejos i viure en benestar i harmonia.

Coaches, terapeutes, psicòlegs, professionals del camp de la teràpia alternativa, professionals del desenvolupament personal, ballarins, actors, professionals del moviment.

Docents del projecte: Marco Areddu i Zerayehu Biosca

El curs es farà a la seu de la Fundació Miranda al Parc del Garraf.

HORARI i PREU


Dia 16 d’octubre de 2022
Diumenge de 10h a 18h
Preu: 89€

CREACIÓ DEL PROJECTE


ROSA GALINDO

Actriu i cantant. Ha treballat amb els directors més prestigiosos del panorama teatral català desenvolupant la seva carrera com a intèrpret de teatre musical.

Cofundadora i codirectora d’Eòlia i de la Fundació Miranda. Professora associada de Fitzmaurice Voicework©. Apassionada per la connexió veu-cos-emoció, la connexió amb la natura, la comunicació humana i entre espècies.

MARCO AREDDU

Coach certificat ACC (Asociate Certified Coach) per ICF (International Coaching Federation).
Facilitador en processos de canvi personal i d’equip en empreses.
Coach de moviment i llenguatge no verbal en EÒLIA.
Coreògraf i ballarí: apassionat de la perfecta combinació entre cos, art i consciència.
Màster en “Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i coaching” en la BUSINESS SCHOOL BCN (2019).
Curs PNL (Programació Neuro Lingüística) FOMENT BCN.
Creador del programa “Coaching de moviment, lideratge emocional i gestió del canvi”.

ZERAYEHU BIOSCA

Des dels 3 anys creix entre els cavalls lliures i els gossos de la Fundació i viu en plena natura. Això li ha donat molts recursos, coneixement i experiència per la vida. Aquests animals són també la seva família. Dóna suport al seu benestar i en transhumàncies.

Forma equip amb el Marco Areddu en els tallers de Coaching de moviment generant material audiovisual.

Imatges del 7 de novembre de 2021