El llenguatge cinematogràfic demana a l’intèrpret un nivell molt alt de precisió i intimitat en l’expressió. En aquest curs t’ensenyarem a dominar el nivell d’energia, la mirada, la tècnica del llenguatge audiovisual, les emocions, la gestió de conflictes, situacions i diferents realitats escèniques davant de càmera.

Curs amb assistent de càmera.

Amb Toni Vives

Del 8 al 12 de juliol de 2024

  • Grup matí: d’11h a 14h

  • Grup tarda: de 17h a 20h

Preu per curs: 240€ / 215€ alumnes d’Eòlia

Amb Àlex Mañas

Del 15 al 19 de juliol de 2024 

  • Grup matí de 15 a 20 anys: d’11h a 14h

  • Grup tarda a partir de 17 anys: de 17h a 20h

Preu per curs: 240€ / 215€ alumnes d’Eòlia

Es treballarà de forma pràctica a través d’escenes de text de pel·lícules i sèries.

Vols aprendre quines són les eines per interpretar davant la càmera? Com treballar la mirada, l’escolta i la presència? I, sobretot, quina és la diferència entre actuar per a una platea i veure’t en la gran pantalla?

El llenguatge cinematogràfic demana a l’actor un nivell molt alt de precisió i intimitat en l’expressió i un ampli coneixement de com comunica el món físic. Doncs la nostra feina es basa a evocar l’experiència concreta del personatge, traduint-la a comportament físic per tal que pugui ser fotografiada per la càmera.
En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques. Es faran pràctiques d’escenes i de treball de text amb càmera.

L’alumnat del curs s’enduran tot el material enregistrat de les seves escenes i exercicis.