INTERPRETACIÓ

INICIACIÓ AL TEATRE
amb Rosa May

Curs dirigit a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació, a través d’exercicis teatrals i improvisacions. Descobreix i desenvolupa el teu potencial actoral!

Del 29 de juny al 3 de juliol, de 19h a 21.30h
Nivell bàsic. Hores del curs: 12,5h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

ENERGIA I EMOCIONS

Aprofundirem en la tècnica teatral a través de l’energia, la fisicalitat i la connexió entre la veu, el cos i les emocions. Explorarem diferents tècniques interpretatives a través d‘exercicis teatrals i improvisacions, i també treballarem l’escolta activa amb els altres companys.

Del 13 al 17 de juliol, d’11h a 13.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 12,5h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

Rosa May,
TEATRE Ajudant de direcció de Toni Casares a “Crim i Càstig” a Eòlia. Actriu en l’espectacle “La Bas”, dirigit per James de Paul a la Sala Muntaner de Barcelona, en l’espectacle “Lágrimas en la nata” (textos de Poeta en Nueva York de F.G.Lorca) dirigit per Josep Galindo i música  original i piano de Gustavo Llull. Nit solidaria de L’escola Eòlia al teatre Poliorama de Barcelona. Actriu en la lectura dramatitzada “Vorher/Nachher” de Roland Schimmelpfenning, dirigida per Josep Galindo al teatre Romea. Actriu de l’espectacle “Pervertimentos y otros gestos para nada”, teatre de Ponent de Granollers i al supermercat del Mercat de les Flors de Barcelona. Actriu en les escenes de, “El facinerós és al replà” i a “Perduts a Yonkers” al teatre dels Lluïssos de Gràcia Actriu en diferents espectacles de teatre infantil per tota Espanya. CINEMA I TELEVISIÓ Actriu sèries; “El cor de la ciutat” de tv3, Majoria Absoluta i De Moda. Campanya publicitària de Mattel a Madrid i en campanyes publicitàries de BTV a Barcelona. Actriu en els llargmetratges , “Noche de Fiesta” de Javier Puebla (Cinemes Verdi, filmoteca de Bcn i a Madrid) i “Carambola” de Rosa Gavin. ALTRESClasses de teatres per nens i joves. Animació per la fundació Ludalia. Estudis de percussió i guitarra. Català, castellà, nivell bàsic d’anglès. ACTUALMENT Actriu a Interactuar, empresa teatral a Barcelona. Classes de teatre per a nens i joves a l’escola Eòlia de Barcelona, Classes de teatre per a nens amb discapacitat a L’Associació Cre-art a Sants de Barcelona, Classes de teatre per a nens a La Vagoneta de Sant Just de Barcelona.

INICIACIÓ AL TEATRE
amb Ferran Madico

Curs dirigit a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació, a través d’exercicis teatrals i improvisacions. Descobreix i desenvolupa el teu potencial actoral!

Del 6 al 10 de juliol, d’11h a 13.30h
Nivell bàsic. Hores del curs: 12,5h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

COACHING ACTORAL

El curs va adreçat a tots aquells actors que vulguin descobrir les seves limitacions actorals per superar-les, i alhora fer conscients les seves fortaleses per potenciar-les. El que proposem en aquest intensiu és, a partir de divertits exercicis i del treball de micro-escenes, poder descobrir-nos a nosaltres mateixos, estimular i confiar en la nostra intuïció per potenciar-la, treballar l’escolta activa amb el company/a i desenvolupar les eines interpretatives innates que ja tenim.

Del 13 al 17 de juliol, de 19h a 21.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 12,5h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

Ferran Madico,
Nascut a Reus, és actor i director de teatre. Va estudiar Interpretació a l’Institut del Teatre i va ser director del CAER (Centre d’Arts Escèniques de Reus).
Com a director ha participat en els següents muntatges teatrals: Comedias bárbaras de R. Valle-Inclán, Tornar a Casa de Harold Pinter, Celobert de David Hare, Molt Soroll per No Res de W. Shakespeare, Bodas de sangre de García Lorca, Terra Baixa d’Àngel Guimerà, Taurons de David Mamet, Tots eren fills meus d’Arthur Miller i Treballs d’Amor Perdut de W. Shakespeare.

UN SOL COR
Jugar per descobrir que formem part d’alguna cosa
amb Julio Manrique

Us convido a reflexionar, a partir del treball amb escenes corals i amb materials textuals contemporanis, sobre aquests conceptes rudimentaris i ancestrals: grup, història i celebració.

Del 7 al 9 de juliol, de 10h a 15h
Nivell avançat. Hores del curs: 15h
Preu: 325€ /310€ alumnes d’Eòlia

Deia el mestre Peter Brook que el teatre podia ser explicat, essencialment, com un grup de gent que explica una història. I, també, que el teatre és, sobretot, una forma d’alegria. Aquestes definicions, tan aparentment simples, del nostre ofici, m’acompanyen tossudament, des de fa anys, i amb el temps se’m revelen cada cop més plenes de llum i sentit.
Us convido a reflexionar, a partir del treball amb escenes corals i amb materials textuals contemporanis, sobre aquests conceptes rudimentaris i ancestrals: grup, història i celebració.

Julio Manrique,
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, forma part durant quatre anys de l’Aula de Teatre de la UPF. Cursa estudis oficials d’interpretació a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. L’any 1998 és becat per la Unió de Teatres d’Europa, en representació del Teatre Lliure, per participar en un taller internacional d’investigació sobre l’obra de Shakespeare, impartit per Bruce Mayers, membre fundador i actor habitual de la companyia de Peter Brook, director amb qui treballarà l’any 2001. Completa la seva formació amb diversos seminaris i cursos d’interpretació i dramatúrgia impartits per Rafael Spregelbud, Javier Daulte i José Sanchís Sinisterra, entre d’altres. Ha alternat les tasques d’actor i director d’escena i, puntualment, la de dramaturg.  Va ser membre de la companyia i director resident del Teatre Lliure sota la direcció d’Âlex Rigola. Durant tres temporades, entre els anys 2011 i 2014, assumeix la direcció artística del Teatre Romea de Barcelona, apostant per una programació marcadament contemporànea.
Els darrers anys, ha realitzat diferents projectes, com a actor i com a director, per a la productora La Brutal, de la qual n’és cofundador, juntament amb David Selvas.

CARACTERITZACIÓ TEATRAL
amb Ana Sabina Vergara

En aquest taller aprendrem nocions bàsiques de maquillatge per a teatre, envelliments, ferides, èpoques i així poder confeccionar de forma mes segura un personatge.

Del 20 al 24 de juliol, de 18h a 21h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 195€ / 180€ alumnes d’Eòlia

A més de la veu i el cos podem donar-li vida a un personatge amb eines com el maquillatge o caracterització i el vestuari.

En aquest taller aprendrem nocions bàsiques de maquillatge per a teatre, envelliments, ferides, èpoques i així poder confeccionar de forma mes segura un personatge.

Metodologia:

Són cinc dies de tres hores cada sessió.
El primer dia demanarem que cadascun porti el material que té a casa i aprendrem a treure-li el millor partit. També podran veure altres materials que la mestra posarà a la seva disosición perquè el puguin provar.

Farem un temari per dia:
1)Eines i materials. Aplicació i neteja. Bases de bellesa.
2)Expressió i caràcter. Com canvia el rostre amb petites alteracions.
3)Els oposats i el color. Ombres i llums. Envelliments
4)Ferides
5)Autoexpresió

Cada jornada es donarà una explicació/demostració i es donarà temps perquè els alumos provin entre ells ja sigui per equips o individualment depenent del tema a tractar.

Cada alumne portarà els seus pinzells, kit de neteja i cremes facials.

Ana Sabina Vergara,
1990-94 disseny de vestuari per a espectacles, Escola d’Arts i Tecniques de Moda
1998-2001 interpretació,Col-legi de Teatre
2008-09 caracterització, Stick Art Studio

sastrería:
Teatre Liceu, des de 1999 fins a l’actualitat
compañias de dansa des de 2001 fins a 2010
projectes personals. espectacles des de 2001 fins a 2010

caracterització:
fotografia, esdeveniments, curtmetratges, fires. des de 2009 fins a l’actualitat

docència:
cursos intensius 2008
formació en sghwarzkopf 2016

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ

COM F*CKIN ESCRIURE
Escriu! No et jutgis, ja ho faran els altres
amb Daniel J. Meyer

A través d’aquest intensiu, parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia, escriurem escenes per després destruir-les i per reconstruir-les més tard, però sobretot, ens centrarem a trobar.

Del 6 al 17 de juliol (6, 10, 13, 15 i 17), de 10.30h a 13.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 195€ / 180€ alumnes d’Eòlia

A escriure s’aprèn escrivint. Però …sempre fa pànic, o mandra, o busquem diferents excuses per no fer-ho i després no ensenyar-ho a ningú. A través d’aquest intensiu, parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia, escriurem escenes per després destruir-les i per reconstruir-les més tard, però sobretot, ens centrarem a trobar:

– Estratègies i mètodes per seure a escriure o desbloquejar-nos (és una decisió, i un sacrifici – sempre triaries una altra cosa millor a fer-)
– Diferents motors per inspirar-nos, i escriure del que realment volem i sobretot, treure’ns la por a fer-ho (les cançons de trap o cursis també valen)

I per acabar, intentaré que ens quedi clar que escriure no és, tan complicat i solemne com es creu, si ets fidel a tu mateix/a. Així que, en aquestes dues setmanes, intentarem escriure, tant com puguem.
PD: Porteu seleccionada una escena, un videoclip, una foto o pintura i cançons diverses. Recordeu dur el portàtil i auriculars per escoltar música.

Daniel J.Meyer,
Ha escrit i estrenat diverses obres, destacant A.K.A. (Also Known As), text premiat per: 4 Premis Butaca 2018 (incl..Text) , 2 Premios MAX 2019, Teatre Barcelona 2018, Teatro Express SGAE 2018. És l’ajudant de direcció habitual d’Àngel Llàcer i Manu Guix, i ha treballat també amb altres professionals com a David Selvas, R. Novell, etc. Ha realitzat estudis de teatre (especialització en direcció teatral) a ANDAMIO 90 de Buenos Aires, Argentina, i cursos a l’Obrador de la Sala Beckett i a Eòlia. També ha cursat un Postgrau de producció i gestió d’espectacles (UB-Institut del teatre).

INTRODUCCIÓ AL GUIÓ DE CINEMA I TV
amb Antonio Garrido

Introducció als conceptes i eines fonamentals per a escriure un guió cinematogràfic i/o televisiu de ficció. Partirem de la base d’exemples reals -llargmetratges i episodis de sèries de ficció.

Del 14 al 24 de juliol (14, 16, 20, 22 i 24), de 10.30h a 13.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 195€ / 180€ alumnes d’Eòlia

Introducció als conceptes i eines fonamentals per a escriure un guió cinematogràfic i/o televisiu de ficció. Partirem de la base d’exemples reals -llargmetratges i episodis de sèries de ficció- perquè els alumnes participants vegin i comprovin com es trasllada la paraula escrita a la pantalla.

L’objectiu és que els alumnes interioritzin i assimilin tots els elements necessaris per a arribar a completar un guió íntegrament; i, al seu torn, que escriguin exercicis concrets amb la finalitat d’estimular-los per crear el seu propi tractament i/o guió de ficció cinematogràfica o televisiva.

Antonio Garrido,
Guionista, analista i desenvolupador de continguts. Actualment, combina aquestes tres labors en la productora mexicana de TV Asteca, Dopamine. Allí, ha treballat d’analista en produccions de sèries com Hernán -d’imminent estrena en Amazon Prime -Amarres y/o Tu parte del trato- també d’imminent estrena en TNT-. I, avui dia i sense deixar les anàlisis, ho fa com a desenvolupador i guionista de Cóyotl; una de les sèries que, recentment, Turner Latin America va anunciar en col·laboració amb Dopamine per a la seva futura estrena en el canal Space.

CREACIÓ ESCÈNICA, de l’equip a l’escena
amb Aleix Fauró

Hi ha moltes formes per arribar al fet escènic, establirem els codis i els llenguatges comuns necessaris perquè l’equip sencer d’un projecte escènic aporti la seva creativitat i talent a la posada en escena.

Del 20 al 24 de juliol, 16h a 19h
Nivell mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

Hi ha moltes formes per arribar al fet escènic i, segurament, totes vàlides sempre i quan s’estableixin els codis i els llenguatges comuns necessaris perquè l’equip sencer d’un projecte escènic aporti la seva creativitat i talent a la posada en escena.

Entendre cada un dels elements i de les persones que participen d’un procés és bàsic per arribar a un llenguatge comú i concret.
En aquest curs, intentarem donar eines diverses per generar aquests llenguatges a partir de la imaginació, els interessos i la creativitat de cadascun dels seus participants. Una setmana per generar un material mostrable. Un punt de partida per anar més enllà, sempre més enllà.
Veniu amb roba còmode (tan si sou de direcció com si sou d’interpretació) i un llibre que, per algun motiu, us fascini.

Aleix Fauró
Creador format a La Casona i a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Cofundador de La Virgueria, juntament amb Isis Martín, sota el paraigües de la qual escriu i dirigeix Si avui és diumenge demà és dijous, L’hivern al cos, 180º de cel, El pes del plom i Com menja un caníbal. També dirigeix dins La Virgueria Paisaje sin casas, de Pablo Ley; Arbres, de Marc Artigau; Snorkel, d’Albert Boronat; Medusa, de Ricardo Menéndez Salmón, amb adaptació de Pablo Ley (Premi a Millor Espectable Crítica Serra d’Or); i Demà, d’Helena Tornero. Actualment dirigeix La textura de l’ombra, de Marcel Clement.

CÀMERA I CINEMA-TV

ACTING DAVANT DE CÀMERA
amb Alícia Verdés

En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques. Es faran pràctiques d’escenes i de treball de text amb càmera.

Del 29 de juny al 3 de juliol, de 18.30h a 21.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 195€ / 180€ alumnes d’Eòlia

Vols aprendre quines són les eines per interpretar davant la càmera? Com treballar la mirada, l’escolta i la presència? I, sobretot, quina és la diferència entre actuar per a una platea i veure’t en la gran pantalla?

El llenguatge cinematogràfic demana a l’actor un nivell molt alt de precisió i intimitat en l’expressió i un ampli coneixement de com comunica el món físic. Doncs la nostra feina es basa a evocar l’experiència concreta del personatge, traduint-la a comportament físic per tal que pugui ser fotografiada per la càmera.
En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques. Es faran pràctiques d’escenes i de treball de text amb càmera.

Alícia Verdés,
Actriu, directora i docent. S’ha format i desenvolupat professionalment a Espanya, Alemania i Escòcia. Amb més de 15 anys d’experiència professional ha treballat en cinema, teatre i televisió. Ha treballat a “Salvados”, “Barcelona nit d’hivern”, “La Riera” o “Centro medico”, entre d’altres. Amb la seva productora desenvolupa peces de ficció i documentals i ha col·laborat amb productores com El Terrat, Vadever Films o Albiñana Films. Anteriorment ha estat reportera ENG de TV3.

INTRODUCCIÓ AL DOBLATGE
amb Montse Miralles

Curs pràctic en estudi professional de doblatge, amb l’objectiu de treballar la sincronia labial, la rapidesa i la versatilitat davant del micròfon de doblatge.

Del 13 al 16 de juliol, de 18h a 20h
1 dia a Eòlia, 3 dies a ONDA estudios
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 8h
Preu: 185€ / 170€ alumnes d’Eòlia

Més informació


CANT I TEATRE MUSICAL

STAGE AMB DAGOLL DAGOM
amb Joan Lluís Bozzo i Joan Vives

Escenificarem fragments dels grans musicals de Dagoll Dagom aprofundint en el treball del text, el cant, la coreografia, i l’escenografia de la mà d’artistes que han format part de la companyia.

Del 22 de juny al 4 de juliol, de 9.30h a 14.30h 
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 45h
Preu: 385€ / 365€ alumnes d’Eòlia

DESENVOLUPAMENT DEL CURS

Joan Lluís Bozzo, director de Dagoll Dagom, juntament amb Joan Vives, director musical i compositor de molts dels espectacles de la companyia, són els responsables pedagògics i artístics de l’Stage de Teatre Musical que impartirem, amb un equip de més de 5 professors i professores, per sisè any consecutiu, i que per segon any farem a l’Escola Eòlia de Barcelona.
Durant dues setmanes, donarem les eines als alumnes per afrontar el repte d’unir la interpretació, la dansa i el cant amb l’objectiu de fer una representació final per amics i familiars que mostri l’intens treball que hauran fet al llarg d’aquells dies. L’experiència de tot l’equip en aquest terreny fa que aquesta opció sigui molt interessant per a nois i noies que senten un especial interès per al teatre musical.
El curs es desenvolupa al voltant d’unes assignatures troncals diàries que ajuden a cada grup a preparar la mostra final. Per això, dividirem els nois i noies en 4 o 5 grups per edats, i cada grup treballarà una part diferent i un tema comú amb la resta de participants.
Les peces consistiran en el treball de text de manera individual i grupal, i d’una peça musical extensa lligada dramatúrgicament. Com cada any, tant el text com les cançons estaran extrets o adaptats a partir dels grans espectacles que Dagoll Dagom ha estrenat al llarg de la seva extensa trajectòria en el teatre musical d’aquest país. Aquest any, i per primera vegada, apostem per treballar a partir de les peces i la temàtica del musical original La Nit de Sant Joan que la companyia va estrenar l’any 1981, un vehicle idoni per celebrar plegats i plegades el solstici d’estiu.
Cada peça serà repartida entre l’alumnat del grup, que haurà d’aprendre i memoritzar els diàlegs, les lletres, la música, la coreografia i els moviments escènics amb l’ajuda del treball diari amb cada professor/a.
Cada final del dia dedicarem l’última estona a treballar els temes corals que representaran tots i totes al final de l’espectacle. Dedicarem l’últim matí a realitzar assajos generals encarats a la mostra final que tindrà lloc a les 16h del mateix divendres 3 de juliol, i que repetirem l’endemà, dia 4 de juliol, a les 11.30h del matí. Us donarem informació de grups, horaris concrets, reserva de places per l’actuació, emplaçament i demés a la reunió informativa del maig.

Assignatures:
1. Direcció Escènica amb Jofre Borràs
Treballarem el muntatge en el seu conjunt i crearem escenes equilibrades, coherents i lligades. Mirarem de donar una dramatúrgia al nostre fet teatral i observarem l’escena des del global.
Aquesta assignatura ens servirà tant des del punt de vista concret dels esquetxos de cada grup com des del punt de vista general de la nostra mostra final.
En l’assignatura de direcció el professor ens donarà una visió externa de la feina feta en les altres assignatures per tal de lligar-la i donar-li coherència i cohesió.

2. Música i cant amb Gerard Ibáñez
Treballarem partint de l’escalfament de la veu. Aprendrem a conèixer el nostre instrument i fixar aquelles tècniques que ens permeten treballar les cançons des del punt de vista de la música partint de la nostra veu natural, entenent-la com una eina principal per la nostra expressió teatral. Aprendrem a entendre la partitura i les indicacions que ens demana el director musical per tal de contribuir a les dinàmiques de grup a l’hora d’interpretar la nostra cançó. Repartirem i aprendrem les nostres frases musicals. Aprendrem a interpretar les cançons per la nostra finalitat teatral: transmetre un missatge al públic receptor. La Marta Muñoz és la pianista que acompanyarà el professor i alumnes tota l’hora.

3. Interpretació amb Paula Vives
Aprendrem a interpretar des de la veritat en el text parlat i cantat. Treballarem a partir de les cançons per trobar l’essència del personatge que interpretem des del punt de vista individual i grupal. Buscarem i treballarem eines que ens apropen a la cerca de la veritat en la interpretació. Treballarem les cançons i el text des del punt de vista interpretatiu. Farem improvisacions i treball d’exercicis teatrals.
Dedicarem estones de les nostres sessions a analitzar l’aspecte estètic formal del nostre personatge i el nostre grup. Parlarem del vestuari i la caracterització i crearem el disseny de vestuari.

4. Coreografia amb Beàlia Guerra
Analitzarem les necessitats de l’escena en l’àmbit musical i del text. Aprendrem a escalfar el nostre cos per poder-lo tenir lliure i disposat per transformar-se en una de les eines principals de l’expressió teatral. Aprendrem i adaptarem les coreografies de les cançons que representarem. Aprendrem els moviments escènics de la nostra peça i ho farem tenint en compte sempre els nostres personatges i la nostra finalitat teatral. Introduirem el vestuari com a part important de la nostra actuació en tant que afecta als nostres moviments físics i escènics, així com a la nostra presència i actitud corporal.

5. Escenografia pendent de confirmar*
Analitzarem els elements principals de l’escena que representem i pensarem com podríem traduir-ho en objectes físics que acompanyin la nostra mostra final. Dissenyarem l’escenografia o elements d’utilleria que volem construir. Construirem i crearem l’escena física a través de treballs manuals. Treballarem tot allò que necessitem elaborar manualment pel nostre vestuari. Treballarem els moviments escenogràfics de la mostra final com a part de la nostra responsabilitat grupal.

Estones conjuntes:
Cor final: treball específic d’un tema conjunt de tots els professors, professores i alumnat durant 30 minuts diaris.
Descans: 20 minuts diaris. Els alumnes autoritzats menors d’edat podran sortir del centre mitjançant una autorització expressa dels pares inclosa en el full d’inscripció, juntament amb l’autorització per marxar sol/a del centre cap a casa en finalitzar el dia.
Assajos generals: els últims dies del curs ajuntarem assignatures i professorat per ultimar els detalls de la nostra actuació final. A l’inici de la segona setmana realitzarem una petita sessió de fotos per cada grup* simulant la que faríem pel nostre cartell teatral, amb el vestuari, caracterització i elements corresponents, per tal de poder crear un programa de mà de l’espectacle de l’últim dia. Farem arribar les imatges a les famílies en acabar el curs.
* Ho farem subjectes a la normativa actual de protecció de dades. Caldrà signar una autorització expressa pels drets d’imatge inclosa en el full d’inscripció.

Professorat:
Direcció i adaptació de textos – Joan Lluís Bozzo
Cor final i arranjaments – Joan Vives
Direcció Escènica i adaptació de textos – Jofre Borràs
Música i Cant – Gerard Ibáñez
Interpretació i coordinació del curs – Paula Vives
Coreografia – Beàlia Guerra
Escenografia – pendent de confirmar*
Pianista acompanyant – Marta Muñoz

Què cal portar?
– Roba còmode (imprescindible)
– Calçat esportiu i mitjons antilliscants
– Paper i llapis/boli
– Portar cada dia partitures, lletres, exercicis, horaris i documents que lliuri el professorat (es romana una carpeta).
– Esmorzar per mig matí i una ampolla per l’aigua. Recordeu que treballem intensament durant 5 hores, és important que els alumnes tinguin aliments per prendre durant el descans o els 5 minuts de canvi de classes.
– Es pot portar tovallola per la suor, roba de recanvi, o articles higiènics.
– Les peces de roba que el professorat acordi juntament amb l’alumnat per confeccionar el vestuari (es retornaran el dissabte 4 de juliol en acabar el curs).

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ
Dates d’inscripció – del 2 de març del 2020 fins a exhaurir places.
Formalització de la matrícula – Cal lliurar degudament complimentat el full d’inscripció que us farà arribar la coordinadora del curs o l’escola, telemàtica o presencialment juntament amb el comprovant de l’ingrés bancari de l’alume/a a eolia@eolia.cat (consultar al centre les modalitats de pagament). En cap cas es considerarà formalitzada la reserva de plaça si falta un dels documents.

Funcions: 3 de juliol a les 16h i 4 de juliol a les 11.30h


ESTILL VOICE TRAINING (VOICE CRAFT)
amb Viv Manning

La tècnica Voice Craft és un entrenament destinat a millorar el rendiment de la veu professional cantada i parlada. El nivell 1 ofereix als participants les eines per tal d’experimentar la producció del so a través de la pràctica dels exercicis de 13 figures, alternant sessions de teoria amb la pràctica i l’aplicació d’aquest treball en textos i cançons. El nivell 2 introdueix la combinació de les Figures i les 6 Qualitats Vocals.

NIVELL 1: Les Figures Obligatòries
Del 25 al 28 de juny, matí i tarda.
Nivell bàsic-mitjà. Preu: 370€

Del 2 al 4 de setembre, matí i tarda.
Nivell bàsic-mitjà. Preu: 370€

NIVELL 2: Les qualitats vocals
Del 4 al 6 de setembre, matí i tarda.
Nivell bàsic-mitjà. Preu: 350€

Més informació


GERMANS DE SANG, EL MUSICAL
Seguretat i veritat a l’escenari
amb Roger Pera i Màster Class de Joan Pera

En aquest curs muntarem un musical en 10 dies. Treballarem el musical, el riure i plorar, divertir i emocionar.
Juli Rodríguez, pianista i director musical

Del 20 al 31 de juliol, de 18.30h a 21.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 15h
Preu: 315€ /295€ alumnes d’Eòlia

Muntar un musical en 10 dies.
Treballar el musical i també el riure i plorar, divertir i emocionar.
El domini escènic.
Escoltar els companys dalt l’escenari i també aprendre a escoltar al públic.
Treballar amb la VERITAT. NO AMB LA MENTIDA

Representació final de l’espectacle l’últim dia + presentació del llibre ÈXIT amb xerrada i col·loqui amb els espectadors.

Roger Pera,
Doblatge i actor del Centre Dramàtic Nacional des dels 10 anys.
Actor de tele, teatre, televisió, cine radio i doblatge.
Musicals: GERMANS DE SANG, AMADEUS, JESUCRISTO SÚPERSTAR, LA VAMPIRA DEL RAVAL, VAN GOGH, El Musical, o POE de Dagoll Dagom.

Juli Rodríguez, pianista i director musical
Estudia al Conservatori Municipal de Barcelona, on treu el títol superior de piano i és premiat.
És pianista de l’Institut del Teatre de Barcelona des de l’any 2002.
Ha participat en més de 100 muntatges d’obres teatrals amb: Dagoll Dagom (Mar i Cel, El Mikado), El Tricicle (Spamalot), La Fura dels Baus (THAMOS), Ricard Reguant (7 novias para 7 hermanos, Cantando bajo la lluvia, Germans de sang), Stage Enterteinment (Mamma mia, Los miserables, Chicago), Novaria-Palau de la Música (La traviata, Carmen, La boheme, La flauta màgica), Gran teatre del liceu-teatre lliure (L’occasione fa il ladro), Amics de l’òpera de Sabadell (Pagliacci, Cavalleria Rusticana), Amics de l’òpera de Terrassa (Traviata, Carmen, Aida, Il Barbiere de Siviglia), i produccions pròpies (Somriures i llàgrimes, Los miserables, Oliver, Chicago, Rent, We will rock you, Grease), etc.

COS I DANSA

EXPLORAR LES FRONTERES DEL COS
amb Nicolás Carbajal

En què treballarem amb el nostre cos entenent-lo com un sistema biomecànic. A través de jocs escènics, exploraran noves fronteres físiques, a través del reconeixement i un millor ús de la nostra estructura.

Del 6 al 10 de juliol, d’11h a 13.30h
Nivell bàsic-mitjà. Hores del curs: 12,5h
Preu: 175€ / 160€ alumnes d’Eòlia

Desplaçaments, peus voladors i espirals

A través de jocs escènics, explorem noves fronteres físiques, en el reconeixement i un millor ús de la nostra estructura, ampliant la consciència de l’escolta i la veritat escènica. El treball es realitza a través de propostes procedents de la formació de fighting monkey, així com eines provinents del contac. Explorant el treball sobre l’individu, el duo, i el grup.

Nicolás Carbajal,
Llicenciat per l’Institut del Teatre en 2011. Postgrau en «Educació en el teatre», per l’Institut del Teatre de Vic. Treballa com a actor amb la companyia Projecte NISU en diverses produccions com Vamos a por Guti, guanyadora del Premi Escena Simulacre de la sala Triángulo de Madrid; Bostezo 2.0, estrenada en el Festival aixopluc del Teatre Lliure; SHELL, guanyadora del premi Adrià Gual i estrenada en el Festival Grec de Barcelona i Teenagerdream, teatre Tantarantana de Barcelona.
Col·labora amb la Companyia «El Conde de Torrefiel» en el muntatge La chica de la agencia de viajes nos Dijo que había piscina en el apartamento (2013), estrenada en el festival TNT de Terrassa, La posibilidad que desaparece frente al paisaje (2014), estrenada en el Teatro Valle Inclán de Madrid i La PLAZA (2019), estrenada en el Kunstenfestivaldesarts.
Així mateix contínua la seva formació corporal a través de la pràctica FM (Fighting monkey) i prenent diferents cursos de moviment i dansa contemporània.

Durant l’estiu Eòlia ofereix formació en diferents disciplines i tècniques relacionades amb les arts escèniques: interpretació, direcció, dramatúrgia, camèra, cinema i Tv, doblatge, teatre musical, cant, cos, veu,…

Inscripcions obertes!

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2020

FULL D’INSCRIPCIÓ

Aprofita i sigues original, regala o demana un curs d’Eòlia, fes la teva reserva a eolia@eolia.cat   i descarrega’t el val de regal, només l’has d’omplir!VAL REGAL JPEG


Més informació i contacte eolia@eolia.cat

Vols rebre informació sobre els cursos intensius organitzats per Eòlia?
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Coaching de moviment
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció