Vine a conèixer els cavalls en el seu entorn natural i passa un dia entre cavalls lliures.

Com és un dia entre cavalls lliures?

L’activitat consisteix en una presentació de la Fundació i de la tasca de recuperació de cavalls, tasca social, cultural i mediambiental que duem a terme, i en una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podreu conèixer cavalls lliures, i on us presentem què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necessita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen).

Aprendrem i observarem alguns signes del seu llenguatge corporal i senyals de calma mentre ens beneficiem de l’efecte terapèutic del seu camp electromagnètic, que ens convida a estar presents, amb una atenció oberta i suau.

Gaudirem de la interacció amb aquests animals tot respectant la seva essència, gaudint dels vincles que poden sorgir entre cavalls i humans. 

A la tarda, espai lliure d’interacció amb persones i cavalls, migdiada sota un arbre o al chill out interior, i temps per perdre’t i explorar els camins i racons de la finca, buscar bolets, o prendre un bon bany de bosc.

Qui pot venir?

Activitat Gratuïta per a Socis i Padrins de la Fundació (suplement per dinar adults 15€, nens 10€), o pots portar el teu pícnic de casa. Cada soci pot portar fins a 3 acompanyants sense cap cost!

Cost per no Socis 35€, (nens fins a 10 anys 22€, menors de 3 anys gratuït). Et preparem dinar (suplement adults 15€, nens 10€), o pots portar el teu pícnic de casa.

Menjar

El menjar que preparem a la Cuina de l’Orri és tot Ecològic i Slow Food Km0. Proposem dinar plegats un pícnic entre cavalls, tast de productes locals, o el nostre plat del dia, en un entorn natural privilegiat. Servei de bar i espai interior, acollidor i amb fantàstiques vistes. 

Ens podem quedar a dormir?

Sí!. Hi ha l’opció per quedar-se a dormir a la Fundació. Dormiràs en un tipi al mig de la muntanya! En cas de mal temps dormirem tots dins de la casa. El preu inclou sopar + dormir + esmorzar de l’endemà. Adult 75€ i infants 60€. (Aquest preu no inclou la visita entre cavalls. Si us plau, reserva també una entrada per separat.) Apunta’t a les dates que et vagin bé del calendari. Si vols quedar-te més d’una nit, pots fer-ho!

Diumenge 16 de setembre
De 10.30h a 18h


Diumenge 30 de setembre
De 10.30h a 18h


Diumenge 7 d’octubre
De 10.30h a 18h


Docent:

nature2Rosa Galindo Sole: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo) Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga(practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia.També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel.lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.

 

logo cultura i natura web

Demana’ns més informació dels tallers d’Eòlia Cultura i Natura!

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)  Si vols participar en els tallers envia un mail a cavalls@fundaciomiranda.org . Inscrivint-te en aquest taller estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

   

  Com arribar al Pla de l’Orri?

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
  I Accept