Un dia per conèixer i gaudir les constel·lacions sistèmiques, amb els 62 cavalls de la Fundació Miranda a les pastures d’hivern.

 

Què viurem en aquest dia de constel·lacions sistèmiques assistides amb cavall?

Podrem viure l’experiència de que, en una constel·lació familiar, els cavalls quan fan de representants, responen de forma similar a les persones, i m’atreveixo a dir, amb moltes menys influencies i filtres.

Les constel·lacions sistèmiques assistides amb cavalls, ens permeten donar una mirada més amplia als nostres conflictes i problemes, i així poder fer els canvis d’una forma més integradora i amorosa, per a totes les parts implicades.

  • Presentació de la Fundació Miranda.
  • Explicarem que son les constel·lacions i què ens podem aportar, i la diferència entre constel·lacions amb cavalls o amb persones.
  • Anirem fent un passeig en busca dels cavalls de la Fundació
  • Farem el numero de constel·lacions que els cavalls ens permetin, ja que, pel fet d’estar lliures i poder decidir, seran ells qui donaran les pautes horàries, que respectarem escrupolosament. També podrem combinar, si els cavalls decideixen marxar, constel·lacions amb persones com a representants. En aquest cas podríem constel·lar per animals, es dir, que les constel·lacions amb persones com a representants, puguin ajudar a donar veu als animals que, entre els assistents, ho necessitin.
  • Combinarem constel·lacions i explicacions sobre el cavalls de la Fundació, tocant temes com el comportament i vida dels cavalls en el seu context natural. Què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necessita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen).
  • Aprendrem i observarem alguns signes del seu llenguatge corporal.

 

fulla

Data: Pendent de noves dates
Durada: L’activitat començarà a les 10:30h i acabarà a les 16:00h, amb una pausa per dinar*
LLoc: Parc del Garraf, Olivella.

Preu activitat per persona: 110€

*Per dinar farem picnic en el mateix parc, així que tothom porti el que li sembli millor.

 

Com m’apunto?

Envia un mail teresa@eolia.cat amb aquest formulari omplert o truca’ns al 933 192 397.


Docents:

nature2Rosa Galindo Solé: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo) Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga(practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia.També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel.lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.
Anna Álvarez Crispi: Coach Sistèmic Transaccional. Formadora assistida amb cavalls. Facilitadora de constel·lacions sistèmiques assistides amb cavalls. Infermera i Kinesióloga. Des del 2002 participo com a docent en el Postgrau en “Educació Emocional i Benestar” de la “Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona”, i actualment als programes de Barcelona Activa sobre “Empatia”. La meva passió per la naturalesa i els animals, i el meu interès per unir la salut i el benestar a això, m’han portat a conèixer i experimentar diferents eines enfocades al desenvolupament humà, contemplant tant la faceta personal com la professional. Realitzant cursos de coaching i formació assistida amb cavalls vaig descobrir aquest enorme potencial de resposta dels cavalls al seu entorn i als nostres estímuls. D’aquí a pensar que podrien funcionar, com a representants en les constel·lacions, va anar solament un pas. Sempre que veig als cavalls respondre en una constel·lació se m’obren més preguntes que respostes, però en aquest instant, no puc deixar de percebre que “tots” estem units per un teixit connectiu i que som “afectats”, no solament per les nostres accions sinó també per les nostres intencions i nostre sentir. Això pot ser al mateix temps aterridor o la gran esperança que una altra forma de relacionar-nos, més respectuosa, amorosa i pacifica és possible des de l’instant present! Més informació al web personal

Imatges de Constel·lacions al Parc del Garraf.

Taller al Parc del Garraf.

Si vols participar en els tallers envia un mail a teresa@eolia.cat.
Inscrivint-te en aquest taller estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

 


Com arribar al Parc del Garraf?


Demana’ns més informació dels tallers d’Eòlia Cultura i Natura!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)