Es treballarà la INTEL·LIGIBILITAT i L’EXPRESSIVITAT. LA MÚSICA ÉS LA LLETRA. El sentit general d’allò que es vol dir, la prosòdia, dicció, accentuació com a primer pas per a una interpretació musical correcta. Desbloquejarem el GEST i L’ENERGIA, identificarem els “tics” gestuals” i els dèficits o superàvits de tensió. Treballarem la dualitat MATÍS/ENERGIA en la interpretació. Buscarem el CONFLICTE de la peça i en desenvoluparem la dramatúrgia.Curs d’interpretació. Es treballarà sobre la comprensió del text, la dramatúrgia, el context històric de la creació, el recorregut emocional, el suport tècnic expressiu i les estratègies de recepció de la peça escollida per l’alumne.

Del 22 al 26 d’ abril 2020 (22 tarda, 24, 25 i 26)
Matins de 10.30h a 14h  i tardes de 16h a 19h
Concert final: Diumenge 26 d’abril a les 20.30h al Teatre Eòlia

El curs tindrà el format de Masterclass. Cada alumne actiu matriculat al curs complet treballarà com a mínim 4 vegades davant els altres durant els dies de curs en un horari estipulat. També hi haurà sessions compartides per treballar concertants que es repartiran en funció de les sessions contractades. És important assistir al màxim d’hores del curs mentre els altres alumnes treballen, a fi de comprendre millor la feina que s’hi està realitzant.

Els alumnes actius hauran de preparar una peça de memòria en català, castellà, francès, italià o anglès per tal de treballar amb comoditat i llibertat. La peça escollida s’haurà de comunicar 15 dies abans del començament del curs a l’organització per tal de fer-la conèixer amb antelació al pianista i al professor. Cada alumne també treballarà un concertant que decidirà la coordinació del curs uns dies abans.

El curs inclou un assaig amb el pianista de les peces que es treballaran al curs, en un horari a concretar abans de l ’inici. La selecció de cantants i fragments del concert final seran una decisió de Joan LLuis Bozzo. El curs es reserva el dret a afegir els concertants necessaris, tot fent treballar mes a algun cantant si el bon funcionament del curs ho requereix.

 

ADREÇAT a Cantants de nivell mig o superior i professors de cant.

bozzo barcobn web
PREUS:
Pendent d’actualitzar

INSCRIPCIONS:
Podeu enviar un mail a eolia@eolia.cat o trucar al 93 319 23 97

Director teatral: Joan Lluís Bozzo
Coordinació: Anna Feu
Pianistes: Akiko Nomoto (titular) i Viviana Salisi

 

 

 

 

 

 

IMATGES DEL CURS: Una peça i un concertant de l’11 al 14 d’abril de 2019


 

IMATGES DEL CURS: Una peça i un concertant del 6 al 8 d’abril de 2018


.

IMATGES DEL CURS: Una peça i un concertant del 21 al 24 d’abril de 2017


.

IMATGES DEL CONCERT DEL DIA 24 D’ABRIL DE 2017 AL TEATRE EÒLIA


.

[/one_half]

JOAN LLUÍS BOZZO

Es va interessar pel teatre quan era un adolescent, fent petits papers d’ Els Pastorets en els «Lluïsos de Gràcia» de Barcelona. Des de 1978 s’incorpora a Dagoll Dagom, on va participar com a actor i membre de l’equip a Antaviana, La nit de Sant Joan i Glups! Posteriorment es va encarregar de la direcció dels espectacles de la companyia: El Mikado, Mar i cel, Flor de nit, T’odio, amor meu, Pigmalió, Els pirates, Cacao, Poe, La Perritxola, les reposicions de Mar i cel i El Mikado; així com les sèries televisives Oh, Europa!, Oh, Espanya!, La memòria dels cargols, i Psico-express, les quals va participar en la confecció del guió i alhora va ser coprotagonista. També va dirigir dues temporades de la sèrie La Sagrada Família per a TV3. També ha dirigit altres espectacles com Sin palabras, de Pepe Rubianes, La botiga dels horrors, Quartetto da cinque, Estrips, El retaule del flautista i Maror per al Centre Dramàtic de la Generalitat; i les òperes Don Pasquale, de Donizetti, L’any de Gràcia, de A. Sardà, i Rigoletto de Verdi. Ha dirigit també El llibertí i el musicals Boscos Endins, Aloma, Cop de Rock, La Familia Irreal, MAR I CEL i SCARAMOUCHE, de la qual és també autor del llibret i part de les cançons.

 

Altres cursos de cant líric amb els grans mestres


Vols rebre informació sobre les activitats organitzades pel Departament del Cant Líric? Deixa’ns el teu correu!