L’ACTOR DAVANT LA CÀMERAcamera-1-web a

Vols aprendre quines són les eines per interpretar davant la càmera? Com treballar la mirada, l’escolta i la presència? I, sobretot, quina és la diferència entre actuar per a una platea i veure’t en la gran pantalla?

Coneix les eines per a interpretar davant de càmera. En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques. Es faran pràctiques d’escenes i treball de text amb càmera.

Es faran pràctiques d’escenes i treball de text amb càmera, individual i en grup, amb l’opció de generar també material útil per al teu videobook.

De setembre a juny
Dilluns d’11h a 14h o dimecres de 19h a 22h

Professors:

Primer trimestre: del 4 d’octubre al 22 de desembre
Dilluns d’11h a 14h amb Sílvia Quer
Dimecres de 19h a 22h amb Lluís Elias

Segon trimestre: del 8 de gener al 23 de març
Dilluns d’11h a 14h amb Lluís Elias
Dimecres de 19h a 22h amb Marc Crehuet

Tercer trimestre: del 3 d’abril al 22 de juny
Dilluns d’11h a 14h professor a determinar
Dimecres de 19h a 22h professor a determinar


Sílvia Quer és directora i productora, Pel·lícules i sèries:  Bajo sospecha, Velvet, Un cuento de navidad, Gran Hotel (Antena 3), 23-F: el día más difícil del rey (tv), Paciente 33 (serie), Febrer (cine/largometraje), Sara (cine/largometraje). Sèries TV3: Laberint d’ombres, Poble Nou, Estació d’enllaç, Nissaga de Poder, Secrets de Família. La Xirgu, Operación Jaque, La llum d’Elna. Nominacions: Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió amb La Xirgu.

 

lluis-eliasLluís Elias. Forma part de la companyia “Els Joglars” des de l’any 1.988, com ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista. Amb Els Joglars pren part en vuit espectacles teatrals, tres sèries de televisió, una pel·lícula i diferents publicacions. Co-director de “La Torna de la Torna” produït per Focus, Els Joglars i l’Institut del Teatre. Ha estat professor de l’Institut del Teatre, del Col·legi de Teatre, de l’Escola d’actors de BCN, del Centre de Formació Teatral “El galliner” i de la Universitat Politècnica de Catalunya. Estudis de cine a l’escola New York Film Academy a Nova York. Ha dirigit “Los Cantos de Canterbury” al Teatre de Bellas Artes de Madrid, “Los Celuloides de Jardiel” i Ceniza de José Pascual Abellán, a la sala del teatre Fernando Fernán Gómez de Madrid. Tots tres espectacles produïts per Albacity Corporation. Ha dirigit amb la cia Ma Mare no em deixa, l’espectacle “El bon malalt” i “Èdip Rei, o la culpa la té el meu pare”. Ha interpretat el personatge de mossèn Artur en la sèrie La Riera de TV3 i ha dirigit el monòleg La Maleta estrenada a Albacete.
Marc Crehuet és guionista, director, dramaturg i productor. És el creador de sèries com Pop Ràpid (TV3, 2011) o Greenpower (XTVL, 2017) entre altres. Ha estat analista de guions de TV3, guionista de programes i de sèries com Àngels i Sants (TV3, 2006) i ha escrit i dirigit nombrosos curtmetratges com Senyoras, el corto (Cassette Films, 2010), Político Incorrecto, (per al programa Torres y Reyes de TVE, 2013), Filtros (per al programa Alaska y Coronas de TVE, 2014) o Aniversario (Moiré Films, 2012). És autor i director de teatre (Connexions, Magical History Club) i la seva obra El rei borni (2013) ha estat aclamada per la crítica i públic i traduïda a cinc idiomes. L’any 2016 adpata El rei borni al cinema i la pel•lícula s’estrena al Festival de Malaga, viatja per diferents festivals internacionals i recull vuit nominacions als premis Gaudí, dues nominacions als premis Feroz i una nominació (direcció novell) als Premis Goya.En el camp docent, ha estat professor de la Universitat Pompeu Fabra i ha impartit masterclasses i tallers a la Universitat Ramón Llull, La Universitat de València, El Timbal, o l’Aula d’Escriptura de Girona (UDG).

Opció d’apuntar-se per trimestres!


web camera2aINTRODUCCIÓ AL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC

Curs introductori al món del cinema. Aprèn a conèixer el llenguatge cinematogràfic i descobreix quins personatges dónes davant de la càmera.

De setembre a juny
Dijous de 13h a 14h o dijous de 17h a 18h

 

Vols rebre informació sobre les propostes relacionades amb cinema i TV organitzades al llarg del curs? Deixa’ns el teu correu!


    Contacta amb nosaltres:
    eolia@eolia.cat
    933 192 397
    c/Casp 82, Barcelona