ImprimirEòlia i + d és un viver de projectes des de diferents perspectives, i els espais de Creació donen cabuda a molts projectes vinculats o no a l’escola que necessiten un espai on assajar, experimentar, provar i desenvolupar el seu llenguatge.

Donem suport a companyies de dins i de fora de l’escola  través de la cessió d’espais de creació.

El nostre projecte de recerca i desenvolupament compta amb una infraestructura que ens permet acollir companyies en el seu procés de creació.

L’Espai i+d, ubicat al carrer Bailèn 25 de Barcelona, compta amb un equipament de 300 m², dividits en quatre espais: una sala d’assaig de 85 m² i tres espais de suport que es poden articular en el seu ús.

Els espais de creació, a part de ser la seu de la Companyia Eòlia, i de ser un viver de noves dramatúrgies, nous projectes i noves companyies, allotgen residències de companyies externes via concurs, obert a tota la ciutat, i que vinculen els seus projectes al Teatre Eòlia.

Pels Espais de Creació Eòlia i+D han passat companyies i artistes com Marc Martínez, Helena Tornero, Àlex Mañas, Mone Teruel, entre d’altres, junt amb un gran nombre de companyies emergents que acaben exhibint-se en format Mostra o com a programació del Teatre Eòlia. En altres ocasions, les propostes que surten dels nostres Espais de creació nodreixen altres espais d’exhibició de la Ciutat, com ara la Seca Espai Brossa, Teatre Lliure, Teatre Gaudí i Teatre Versus, Almeria Teatre, Tantarantana, entre d’altres.

Descarrega’t, omple i fes-nos arribar el següent document per tal de reservar el teu espai:

Full de sol·licitud de reserva d’espais 

Llegeix i descarrega’t els següents documents per l’ús dels espais:

Normativa d’ús dels espais

Logos per cartells

Imatges dels espais

Per més informació escriu a produccio@eolia.cat