banner cant estill CATi CAST


Estill Voice Training
(Voice Craft) és una aproximació sistemàtica a l’entrenament de la veu, per a millorar el rendiment de la veu professional cantada i parlada. Professors de veu i logopedes ensenyen les figures i la seva aplicació en el seu treball d’educar i reeducar la veu. Cantants i professors de cant de tots els gèneres de música troben en Estill una eina incomparable per a entrenar la veu cantada.….

CURSOS INTENSIUS ESTIU

Nivell 1:
Les Figures Obligatòries

Dies 6, 7 i 8 de setembre de 2021 
Horari: cada dia de 9.15h a 19.30h
Hores del curs: 24h

L’Estill Voice Craft nivell 1 ofereix als participants les eines per tal d’experimentar la producció del so a través de la pràctica dels exercicis de 13 figures, alternant sessions de teoria amb la pràctica en grups reduïts, i l’aplicació d’aquest treball en textos i cançons.

Adreçat a cantants i estudiants de cant, actors, directors de corals, foniatres, logopedes, professionals de la veu i gent interessada en entendre i explorar les possibilitats de la veu. Curs amb certificat oficial de EVTS. Inclou el llibre de EVTS nivell 1 en castellà.

El programa específic del nivell 1 de l’Estill Voice Craft és:

 • Introducció a Jo Estill i la història del desenvolupament del seu sistema.
 • Taller d’anatomia i fisiologia.
 • Presentació de les Figures Obligatòries, una per una.
 • Pràctica individualitzada de les figures en grups reduïts.
 • Aplicació del treball après en textos i cançons grupals.
 • Sessió Master Class per aplicar les figures al repertori propi (qualsevol estil Aquest intensiu té temari comú amb l’assignatura Tècnica Vocal 1 (TV1) del Pla d’Estudis d’Eòlia, però la pràctica i l’aplicació del treball és menor.

Els estudiants que entren a Segon del Pla d’Estudis directament, han d’aprovar l’examen de TV1 abans d’entrar a TV2. Per a preparar aquest examen es recomana el suport d’unes classes particulars en addició al curs intensiu (musical o veu parlada).

PREU NIVELL 1: 350€
PREU NIVELLS 1+2: 620€ (pagament abans del 30 de juliol )

Per inscriure’t oficialment al curs de Voicecraft has de registrar-te a l’organització Estill Voice Training® ABANS DE LA DATA D’INICI DEL CURS. El registre et permetrà obtenir un certificat d’assistència oficial un cop hagis completat satisfactòriament el curs.

A continuació les instruccions de com fer els tràmits en la pàgina web d’Estill Internacional:

ENTRAR en l’enllaç del curs:

Nivell 1: Registre

Clicar al damunt de REGISTER WITH EVI STEP1
Omplir tots els camps
Clicar en Register Now

JA ESTÀ!

El següent pas és per a comprar el llibre. No cal comprar-lo, ja que Eòlia te’l facilitarà el primer dia del curs (està inclòs en el preu).

Nivell 2:
Les 6 Qualitats Vocals i Masterclass

Dies 8, 9 i 10 de setembre de 2021
Horari: dia 8 de 15.30h a 19.30h, dies 9 i 10 de 9.15h a 19.30h
Hores del curs: 20h

El segon nivell de Estill Voice Craft aprofundeix en el treball introduït en el nivell 1 i introdueix la combinació de les Figures i les 6 Qualitats Vocals. Alterna sessions teòriques de les qualitats vocals amb sessions pràctiques en petit grup. També s’aplica el treball de les figures i qualitats a cançons i textos en grup, i en la Master Class s’aprofundeix en el treball individualitzat.

Adreçat als alumnes que han cursat el curs Estill Voice Training nivell I (Les Figures Obligatòries).

El programa específic del nivell 2 de l’Estill Voice Craft és:

 • Repàs de las Figures Obligatòries.
 • Presentació de les Qualitats Vocals.
 • Sessions de pràctica en grups reduïts.
 • Aplicació de les Figures i les Qualitats en el cant i la veu parlada.
 • Audició i vídeos.

Sessió Master Class per aplicar les Qualitats al repertori propi.

PREU NIVELL 2: 330€
PREU NIVELLS 1+2: 620€ (pagament abans del 30 de juliol )

Per inscriure’t oficialment al curs de Voicecraft has de registrar-te a l’organització Estill Voice Training® ABANS DE LA DATA D’INICI DEL CURS. El registre et permetrà obtenir un certificat d’assistència oficial un cop hagis completat satisfactòriament el curs.A continuació les instruccions de com fer els tràmits en la pàgina web d’Estill Internacional:

ENTRAR en l’enllaç del curs:

Nivell 2: Registre

Clicar al damunt de REGISTER WITH EVI STEP1
Omplir tots els camps
Clicar en Register Now

JA ESTÀ!

El següent pas és per a comprar el llibre. No cal comprar-lo, ja que Eòlia te’l facilitarà el primer dia del curs (està inclòs en el preu).

TÈCNICA INTEGRAL DE CANT 

Nivell 1:
5 octubre 2020 – 9 febrer 2021

Estudis dels fonaments de l’instrument vocal tant per a veu cantada com parlada. Entrenament de la connexió veu-cos-expressió a través d’exercicis i activitats per a desenvolupar millor la pròpia accepció i aplicació de l’après en la veu quotidiana i artística en text i cant.

Dos horaris a escollir:

Dilluns d’11h a 13.30h
Dimarts de 17.30h a 20h

Nivell 2:
15 de febrer – 21 juny 2021

Inclou Estill Voice Craft Nivell 2. Continuació del treball iniciat de Nivell 1 amb èmfasi en el desenvolupament de l’agilitat i resistència vocal per ampliar la paleta de colors i realitzar tasques vocals de major exigència expressiva, emocional i professional.
Requeriment: Tècnica Integral 1 o estudis similars i prova

Dos horaris a escollir:

Dilluns d’11h a 13.30h
Dimarts de 17.30h a 20h

DOCENTS

Laura Bernaus CVÁngela Furquet CV
Viv Manning CVSandra Pujols CV

.