*Aquesta assignatura correspon a TÈCNICA INTEGRAL DE CANT 3 del Bloc optatiu Cant i musical de la Titulació Lliure.

L’objectiu d’aquest curs és aprofundir en l’agilitat expressiva i la interpretació vocal en la música.

DATES I HORARIS:

Del 20 de setembre de 2022 al 20 de juny de 2023

Dimarts 10h – 11.30h (únic grup de matins)

Docent: Maria Millet

PROGRAMA:

Agilitat i improvisació en el cant modern (Setembre-Febrer)

L’objectiu d’aquest primer quadrimestre és enriquir l’experiència del cantant treballant aspectes que van més enllà d’una partitura i els fonaments tècnics bàsics.
Farem exercicis i activitats per aprofundir en la interpretació personal i l’agilitat musical.
Entrenarem la improvisació en diferents modes i estils musicals, per agilitzar la musicalitat i la veu treballant amb cançons individuals i grupals.

Agilitat i improvisació en el cant multicultural (Febrer-Juny)

En el segon quadrimestre aprofundirem en el treball de la primera part del curs, amb una investigació de tradicions musicals i vocals de diferents cultures.
Analitzarem i experimentarem la forma de cantar, les ornamentacions i agilitats d’una selecció de tradicions del món del cant, des de l’est a l’oest i del nord al sud.
Proposem, doncs, un treball pràctic enfocat a una visió àmplia de l’expressió musical de la veu.

REQUERIMENTS D’ACCÉS:

Per poder sumar-se a aquest curs cal haver superat les assignatures de primer i segon curs del Bloc cant i musical de la nostra titulació lliure o bé demostrar experiència prèvia en el cant. Això vol dir formació prèvia en música i cant (també es valorarà conèixer els conceptes bàsics de Estill Voice Training).

Sol·licita la teva plaça enviant un mail a eolia@eolia.cat detallant la teva formació i experiència amateur i/o professional en música i cant.