Es treballarà durant dos dissabtes al mes (o més segons el nombre d’alumnes inscrits) el repertori que s’ha preparat en les classes individuals de cant davant els altres alumnes, amb la professora Anna Feu, la pianista Akiko Nomoto i el coach teatral conjuntament, tot fent atenció a la prestació  vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Es faran duets, trios i quartets amb els cantants que participin en la Masterclass, així com gravacions de vídeo i àudio per observar i comentar tots aquests aspectes i la seva evolució al llarg del curs. Els alumnes treballaran en dos grups alterns al mateix temps, un grup ho farà tot posant l’atenció en l’expressió teatral en una aula amb el coach teatral* del trimestre i l’altre ho fa també tot treballant la vocalitat i música amb Anna Feu i Akiko Nomoto i a mig matí s’intercanviaran. Al final de cada trimestre es farà un concert mostra de tot el treball fet.

Professorat:

Anna Feu (coach vocal), Akiko Nomoto (pianista repertorista)  i Jesús Fernández i Marta Fiol (coachs teatrals).

Dates i horaris 2022: Dissabtes de 10h a 15h

15 de gener
29 de gener
12 de febrer
26 de febrer
12 de març
26 de març
2 d’abril (màster-concert a les 13.30h)

Preus: 

Preu per alumnes externs:
Màster completa: treball vocal amb pianista + coach interpretatiu = 60€
Màster simple: treball vocal amb pianista = 50€

Preu per alumnes de cant o de grans mestres:
Màster completa: treball vocal amb pianista + coach interpretatiu = 55€
Màster simple: treball vocal amb pianista = 45€

Opció d’apuntar-se a les Masterclass soltes.

La Masterclass també està oberta a cantants externs a l’escola i també a familiars o amics a nivell d’oient i de forma gratuïta.

La durada definitiva de la Masterclass dependrà del nombre d’alumnes inscrits en cada sessió i s’haurà de fer amb antel·lació la darrera setmana del mes anterior com a tard.

IMATGES DE MASTERCLASS COL·LECTIVES 2020

IMATGES DE MASTERCLASS COL·LECTIVES 2018