Es treballarà durant dos dissabtes al mes (o més segons el nombre d’alumnes inscrits) el repertori que s’ha preparat en les classes individuals de cant davant els altres alumnes, amb la professora Anna Feu, la pianista Akiko Nomoto i el coach teatral conjuntament, tot fent atenció a la prestació  vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Es faran duets, trios i quartets amb els cantants que participin en la Masterclass, així com gravacions de vídeo i àudio per observar i comentar tots aquests aspectes i la seva evolució al llarg del curs. Els alumnes treballaran en dos grups alterns al mateix temps, un grup ho farà tot posant l’atenció en l’expressió teatral en una aula amb el coach teatral* del trimestre i l’altre ho fa també tot treballant la vocalitat i música amb Anna Feu i Akiko Nomoto i a mig matí s’intercanviaran. Al final de cada trimestre es farà un concert mostra de tot el treball fet.

Professorat:

Anna Feu (coach vocal), Akiko Nomoto (pianista repertorista) i Jesús Fernández i Marta Fiol (coachs teatrals).

Dates i horaris 2024

Dissabtes de 9.45h a 15.30h

13 de gener 
27 de gener
3 de febrer
17 de febrer
9 de març
23 de març (màster concert 13.30h) 
6 d’abril
20 d’abril
4 de maig
25 de maig
1 de juny
15 de juny
25 de juny (màster concert 20.30h)

Preus

Preu per alumnes externs:
Màster completa: treball vocal amb pianista + coach interpretatiu = 65€
Màster simple: treball vocal amb pianista = 55€

Preu per alumnes de cant o de grans mestres:
Màster completa: treball vocal amb pianista + coach interpretatiu = 60€
Màster simple: treball vocal amb pianista = 50€

Preu màster concert: 45€

Opció d’apuntar-se a les Masterclasses soltes

La Masterclass també està oberta a cantants externs a l’escola i també a familiars o amics a nivell d’oient i de forma gratuïta.

La durada definitiva de la Masterclass dependrà del nombre d’alumnes inscrits en cada sessió i s’haurà de fer amb antel·lació la darrera setmana del mes anterior com a tard.

Imatges de les masterclass col·lectives