Aquesta àrea té com a objectiu fomentar la promoció dels talents vinculats al centre, esdevenint sempre un intermediari sense afany de lucre, ja que entenem l’àrea de càsting com un servei més que l’escola ofereix a l’estudiant i als titulats.

Aquest objectiu fonamental d’apropar els nostres alumnes al món professional i compartir amb ells la nostra experiència i totes les vies que estan al nostre abast, ha estat sempre un dels trets distintius d’Eòlia.

Amb els anys hem anat fent convenis amb productores, directors de càsting, agències, teatres, etc. on  ens han anat demanant actors/actrius, i gràcies al bon resultat, vam decidir formalitzar dita Àrea i fer-la pública,  augmentant, tant, els contactes, com ampliant la nostra borsa d’actors.

Les convocatòries de càsting que es reben a l’escola es publiquen a la cartellera de càstings del centre i també al campus virtual de l’alumne, que hi pot accedir de forma lliure.

Dintre de les actuacions del departament de càsting, fem una acció exclusiva amb la cadena televisiva pública de Catalunya (TV3) per incloure els alumnes d’interpretació que estan a punt de graduar-se en el seu arxiu de càsting.

L’àrea de càsting està gestionada pel Sergi Martínez, i si voleu entrar a la borsa d’actors, heu d’enviar un mail a sergi@eolia.cat amb tota aquesta documentació:

  • 3 fotos (cara, mig cos i cos sencer). Les imatges han de ser en format jpegi que no pesin més de 500kbcadascuna.
  • Curriculum artístic (en el cas dels menors d’edat, les dades de la mare/pare o tutor legal).